Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi jut eszedbe a Veronika...

Mi jut eszedbe a Veronika névről? Adnád? Miért (nem)?

Figyelt kérdés
Sok Veronikát ismersz? Mennyi idősek? Hangzásra tetszik? Hogy becéznéd?

2013. szept. 8. 15:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem tettszik. Egy osztálytársam volt Vera. Most lehet 29-30 éves. Én egy 400fős cégnél dolgozok, ott például nincs Vera ( vagy még nem találkoztam vele ).

Illetve egy évek óta Balatonra jártunk nyaralni, ott a szomszéd néni volt Veronika. Most olyan 70-80 éves lehet.

2013. szept. 9. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Sok Veronikát ismertem, az egyik legjobb barátnőm Veronika volt, de egy idő után úgy döntött nem vagyok elég népszerű hozzá képest így lekoppintott pár "vagányabb" liba társaságáért.

A másik két Veronika is ugyanilyen volt. Népszerűek voltak, ilyen kis amcsi filmes pompom lánynak illettek volna be, borzasztó nagyképű volt az összes.

Szóval nekem ezzel a névvel elég rossz a tapasztalatom. Az egyik Veronika úgy megbántott, hogy hónapokig depressziós voltam, a másik kettő meg önelégült flegma p*csák voltak.

A név maga egyébként szép lenne, dehát... viszont nem feltétlenül van így mindegyiknél. Lehet csak mi fogtuk ki a legrosszabbakat.

2013. szept. 10. 23:22
 13/16 anonim válasza:
Bnőmet Veronikának hívják, 13 éves és Verának becézzük. Szerintem minden korosztályhoz illik ez a név. :)
2013. szept. 21. 20:03
 14/16 anonim válasza:

Én három Veronikát ismerek.

1. 12 éves, kicsit csendes, vallásos lány

2. 16 éves, okos és nagyon kedves.

3. 30-as, nem nagyon ismerem, de elvileg kedves...

örülök ha segíthettem :)

2013. nov. 4. 16:56
 15/16 avie21 ***** válasza:
Egy Veronikát ismerek, az nagyon kedves, de kicsit ügyetlen 30-as nő. Hangzásra tetszik, viszont a gyerekemnek nem adnám, nem tudom, miért. De Verának becézném:)
2013. nov. 14. 18:41
 16/16 anonim válasza:
Ez a nevem. 14 éves vagyok.Becenév:Ronci,Veron,Veronci
2017. jan. 30. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!