Mi jut eszedbe a Veronika névről? Adnád? Miért (nem)?
Nekem tettszik. Egy osztálytársam volt Vera. Most lehet 29-30 éves. Én egy 400fős cégnél dolgozok, ott például nincs Vera ( vagy még nem találkoztam vele ).
Illetve egy évek óta Balatonra jártunk nyaralni, ott a szomszéd néni volt Veronika. Most olyan 70-80 éves lehet.
Sok Veronikát ismertem, az egyik legjobb barátnőm Veronika volt, de egy idő után úgy döntött nem vagyok elég népszerű hozzá képest így lekoppintott pár "vagányabb" liba társaságáért.
A másik két Veronika is ugyanilyen volt. Népszerűek voltak, ilyen kis amcsi filmes pompom lánynak illettek volna be, borzasztó nagyképű volt az összes.
Szóval nekem ezzel a névvel elég rossz a tapasztalatom. Az egyik Veronika úgy megbántott, hogy hónapokig depressziós voltam, a másik kettő meg önelégült flegma p*csák voltak.
A név maga egyébként szép lenne, dehát... viszont nem feltétlenül van így mindegyiknél. Lehet csak mi fogtuk ki a legrosszabbakat.
Én három Veronikát ismerek.
1. 12 éves, kicsit csendes, vallásos lány
2. 16 éves, okos és nagyon kedves.
3. 30-as, nem nagyon ismerem, de elvileg kedves...
örülök ha segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!