Veronika és Zsigmond. Ez a két név mennyire gyakori? Szépen hangzanak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 1. 15:16
1/9 anonim válasza:
A Veronika tetszik, a Zsigmond nem. Szerintem egyik sem gyakori.
2/9 anonim válasza:
Mind a kettő nagyon szép név! Nekem tetszik!
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem gyakoriak már. Nekem tetszenek, mégsem adnám saját gyerekemnek.Viszont a Verát igen, adnám (azt hiszem, így anyakönyvezhető).
4/9 anonim válasza:
A Veronika nekem oké, a Zsigmond nekem borzasztó.
Nem gyakoriak.
5/9 anonim válasza:
Veronikát kis híján választottuk, nagyon szép, de személyes ismerős miatt végül mégsem.
Zsigmondot nem választanám, szerintem egy kisfiúnak nagyon komoly, de az oviban van egy Zsigi, egész megszoktam pár év alatt, most már tetszik.
De, csak lányaim vannak. :o)
6/9 anonim válasza:
A Veronika oké, de a Zsiga nem jön be.
7/9 anonim válasza:
Szerintem mindkettő szép név és egyik sem tömeg :)
8/9 anonim válasza:
Én véleményemben, a Veronika gizda név, és nem jön be :D a Zsigmond pedig rohadtul jól hangzik, csak elég ,,béna" névnek számít. :D A Vera a mai generációban nem gyakori, a Zsiga pedig végképp nem az :D viszont én személy szerint egyik nevet sem adnám a gyerekemnek, de nem minden esetbe rossz nevek ;P
9/9 anonim válasza:
Veronika az egyik leggyönyörűbb név, értelemszerűen adnám. Annyira nem is gyakori. A becézései közül azonban a Vera nagyon nem tetszik.
Zsigmond elmegy. Nekem olyan átlagos név. Nem gyakori, sőt ritka. Én legalábbis egyet sem ismerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!