Kislányom 3 éves.Nem könnyű vele már születésétől kezdve.Én eléggé ideges típus vagyok :( Nehezen viselem az itthonlétet.Lassan 30 éves leszek és elgondolkodtam azon,hogy 30 fölött már nem igazán szeretnék szülni,így aktuális lenne a kistesó kérdés.Segítségem 0.Férjem reggeltől estig melózik.Döntésképtelen vagyok :( Szeretném is meg nem is :(
Nem, mondjuk én 30 előtt nem is szeretnék szülni, szóval a korom nem tartana vissza később.
2013. szept. 8. 00:19
3/11 anonim válasza:
Biztos, hogy nem.
Ha csak annyi lenne a "bibi", hogy ideges típus vagy, már ez is elég indok lenne. És az is, hogy a férjed alig van otthon.
De így ez a kettő együtt, pláne.
2013. szept. 8. 00:27
4/11 anonim válasza:
Ha így érzed, akkor nem, csak azért mert elvárás ne szülj. Azt megértem, hogy késöbb nem szülnél, nekünk is pont ezért nem lett 2. mert 30 fölött már nem akartunk, csak mondjuk mi szerettünk volna előbb csak nem jött össze, most meg nem próbálkozunk.
2013. szept. 8. 01:48
5/11 anonim válasza:
Miért nem mégy előtte dolgozni? Így, ahogy leírtad, biztosan nem vállalnék másodikat. De ha dolgoznál, akkor újra rendeződnél, és akkor belevághatnál. Én mindkét gyereket 30 felett szültem, és ennél jobb döntésem nem is lehetett volna. Lenyugodtam, ekkor értem meg rá, hogy anya legyek. Pedig semmi segítségem nincs, a férjem rengeteget dolgozik, nagyszülők az ország másik végében dolgoznak. Addig ne vállalj kistesót, amíg nem érzed, hogy mindennél jobban szeretnéd.
2013. szept. 8. 07:28
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem "gáz" 30 felett szülni és az sem a világvége, ha nem vagy otthon 3 évig a gyerekkel. Persze a férjed álláspontja sem mindegy, de egyet értek 5-össel, a helyedben visszamennék dolgozni és hagynék még egy kis időt magamnak.
2013. szept. 8. 07:53
7/11 anonim válasza:
Kislányod jár oviba? Várd meg, amíg beszokik, megszereti, aztán vállalj másodikat.
2013. szept. 8. 08:13
8/11 anonim válasza:
Én szülnék azért is,mert max 32 évesen szülnék de nagyon max,és nem maradnék otthon 3évig.Tehát ha a kislányod ovis te meg mikor a kisebb 1,5-2 éves lesz visszamész dolgozni,Ő meg bölcsibe könnyebb lesz,tehát így vállalnék.Én is türelmetlenebb és ingerlékenyebb típus vagyok,de nagyon szeretnék 2.at.
2013. szept. 8. 09:35
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez elhatározás kérdése.....
Én pont egy hasonló kérdést tettem itt fel mikor fiam 1 éves volt.Nehezen bírtam vele,sokat idegeskedtem.Egy válaszoló jól kiosztott,hogy miért is gondolkozok a 2. gyereken,ha az elsővel is idegeskedem.Akkor leesett a tantusz és rájöttem,hogy ez leginkább rajtam múlik, és igenis az ember képes uralkodni magán!
Azóta a kisebbik fiam lassan 1 éves,a nagyobb meg mindjárt 3:))És sokkal,sokkal jobban élvezem kettejükkel a napokat mint mikor csak egy volt.Jobban élvezem,mert már tapasztaltabb vagyok mint elsővel voltam,nem idegeskedem annyit.
Ja és míg elsővel nagyon sok segítségem volt,még a terhesség alatt is volt,már nem igazán van...és van hogy férjem napokig nincs itthon a munkája miatt...de nem bántam meg:))
2013. szept. 8. 14:34
10/11 anonim válasza:
Nem. De ha később úgy gondolod, több türelmed van, azért 30 felett sem tragédia szülni manapság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!