Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi számít manapság tucatnévnek...

Mi számít manapság tucatnévnek? Felsorolnátok párat a környezetetekből?

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 22:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Amikor én az Anna nevet választottam a kislányomnak nem igazán érdekelt, hogy mennyire gyakori, de akkor még egyáltlán nem is volt az. Amint megszületett sorra születtek utána az Annák, és azóta is tucatnévnek számít, de nem érdekel. Ennyi erővel bármelyik névvel járhat így az ember. :)
2013. szept. 8. 10:41
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Anna, Hanna, Kira, Lili mindenféle formában, Gréta, Adrienn, Emma

Bence, Marcell, Noel, Máté,

2013. szept. 8. 17:38
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Bence, Levente, Máté, Kristóf, Balázs.A lányok pedig Boglárka, Nóra, Hanna.
2013. szept. 9. 08:24
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
András, Bence, Zsombor, Boglárka, Lili, Luca, Fanni, Máté. A Zsomboron és Mátén kívül nekem is nagyon tetszenek, attól függetlenül, hogy tucatnevek-e vagy sem.
2013. szept. 9. 12:07
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

zalán,zétény,máté,botond

anna,panna,hanna

a mi ovis csoportunkban viszont nincs két egyforma név

anasztázia,petra,zétény,botond,szabolcs,samu,lotti,gergő,róbert,barnabás,adrienn,dorka,csenge,blanka,dalma,csanád,zsombor,diána,viktor,milán,Sándor,benedek

ennyi jutott eszembe,még vannak négyen,de nem ugrik be

2013. szept. 10. 07:31
 26/33 anonim válasza:
100%

Zselyke, Hanna, Anna, Kíra, Míra, Zoé

Bence, Kornél, Barnabás, Botond, Zétény

2013. okt. 27. 19:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Vanessza, Liza, Eliza, Bianka.

Levente,Ádám, Koppány.

2014. okt. 5. 13:05
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekes, jó hogy így tetted fel a kérdést, kérdező. :)

Az én fiamnak is tucatneve van aszerint, amiket írtok, viszont mi kisvárosban lakunk, nagyon sok gyereket ismerek a gyerekeim révén, és a fiamon kívül még egy ilyen nevűt ismerek. Ahogy nézegettem az osztálynévsorokat, még egyet találtam az iskolában. Szóval nálunk más nevek a divatosak.

Pl. Zselyke rengeteg van, persze a Lili, Hanna, Csenge is mennek. Most sok a Lilla is a kicsik között. Fiúból Benedek nagyon sok, Soma, Bence, stb.

2014. okt. 5. 14:45
 29/33 anonim ***** válasza:
34%
Még annyit, hogy amikor kiválasztottuk a gyerekeink neveit, egyáltalán nem voltak divatosak, és nem is érdekelt. Ma is ezt a nevet kapnák, mert nem számít, hogy még kit hívnak így. Annyira azért nem gyakoriak, hogy még egy legyen az oviban, van a suliban az osztályban.
2014. okt. 5. 14:47
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sok van ilyen nevű gyerekekből: Levente, Lili, Hanna, Nimród, Zétény, Mira, Lilla, Marcell, Gréta.
2014. dec. 23. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!