Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jár mi valaki ebben a cipőben?...

Jár mi valaki ebben a cipőben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Hét éve vagyok együtt a párommal, tavaly decemberben született egy közös baba. A páromnak az előző házasságából van két gyereke egy 16 éves fiú és egy 9 éves kislány. Ezzel nincs is semmi baj, de a mai napig heti két alakalommal este 18h körül átmegy és fél kilenc kilenc felé jön haza. Kéthetente hétvégente elhozza őket, de pl múlt hétvégén csak a fiú jött mert a kislánynak nem volt kedve de most hétvégén megint jönnek de már mind ketten. Megkérdezem én akkor nekünk mikor is van magánéletünk? Velem soha nem beszéli meg, hogy jönnek, csak közli hogy jönnek azért én úgy gondolom, h ez az én életem is talán nem ártana néha engem is megkérdezni. Most hétvégére az én családommal terveztünk programot, amit ők nem hiszem hogy élvezni fognak csak majd az lesz, hogy unatkoznak. :( A gyerekek aranyosak csak a párom hozzáállásával van gond vagy én látom ezt rosszul?!
2013. szept. 4. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy engedélyt kéne kérnie, hogy a gyerekeivel legyen. ennyi erővel arról is kérdezzen meg ha hazamegy munka után a közös gyereketekhez?

szerintem nincs ezzel baj, szól, így tudod. de alapból természetesnek kéne lennie, hogy az ő gyerekei bármikor mehetnek, hisz ideális esetben haza mennének hozzátok is

2013. szept. 4. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nos ha fordítva lenne a helyzet szóval te vagy a volt feleség és nem mehetnének a gyerekek az apjukhoz,mert az új nő nem nézi jó szemmel akkor te lennél felháborodva.Tehát te tudtad,hogy vannak gyerekei,és mégis mellette maradtál,sőt gyereket is szültél neki.Ha szeretnél külön programot beszélsz meg a pároddal de a gyerekeknek helyük van az apjuk életében akkor is ha új nője van.
2013. szept. 4. 19:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Kérdezném én ha annyira az a fontos hogy együtt legyenek, akkor nyáron miért volt az, hogy az apjuk dolgozott egész nap és én voltam a bébiszitter amellett, hogy van egy 8 hónapos gyerekem aki éjjelente 5-6 szor felkel, talán ha nincs itthon nem kellene megbeszélnie velem, hogy én mennyire bírok még két gyerekkel?. Kérdezem én ennek mi értelme?Sajnos nekem nincs senki segítségem.
2013. szept. 4. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát kérdező, ezt neked kell tényleg belátni, hogy az Apának joga van látni a gyermekeit!

Attól még, hogy nyáron dolgozott, s ott voltak a gyerekek, az is hozzátartozó része, a dolognak! Te vagy a Mostohaanyjuk! Te is felelős vagy értük, nem csak az Édesanyjuk! S amúgy ezt a Pároddal közösen kéne megbeszéljed!!!

Ha ez neked nem tetszik, akkor egy kicsit előbb kellett volna észbe kapnod, mielőtt szültél volna neki!

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. szept. 5. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Értem, mi a gondod, de amit szeretnél, nem lehetséges. A ti családotok nem 3 fő, hanem 3+2. Abban viszont teljesen igazad van, hogy jó lenne előre tudnod, mikor mire számíts, és lehetne a férjed többet csak veled és a kicsivel. De ezt valahogy úgy kellene megszervezni, hogy a másik 2 gyereknek ne legyen kevesebb az apjukból. Ezt próbáld megbeszélni vele. Pl. ezt se értem, ha kéthetente hozza őket, és most a te szüleiddel lesz programotok, akkor miért nem lehet ezt vagy azt csúsztatni egy héttel, hogy ne legyen ott a másik 2 gyerek...csak szervezés kérdése lenne, akkor ők sem unatkoznak, te is megkapod amit szeretnél.

2013. szept. 5. 13:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, én úgy gondolom, hogy sokszor a gyerekek nem akkor jönnek amikor ők maguktól úgy gondolják, hanem amikor a volt feleség kiatalálja, hogy neki vmilyen dolga van egyszerűen megkérdezi a gyerekeket h most van e kedvük jönni, persze nem mondják h nem és amikor felhívja a páromat, hogy mennének a gyerekek nyilván nem mondja, hogy nem. A nyári bébiszitterkedéssel nekem a legnagyobb bajom azzal volt, hogy az én időmet ne ossza már be a volt asszony, ha neki délbe van kedve hozni a gyereket én meg mondjuk már lebeszéltem egy programot a kicsinek, akkor ne én loholjak már haza, hanem ő is igazodjon a mi programunkhoz. Azért elég röviden írtam le a helyzetet, de én nagyon sokat voltam a gyerekekkel amíg a kislányom nem született meg, a gyerekek szeretnek és a kistesót is szeretik, itt nem velük van baj, hanem a volt feleség és a párom hozzáállásával. Azért köszönöm neked a kedves szavakat.
2013. szept. 6. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, sejtettem, hogy hasonló dolog van a háttérben. Ebben csak a férjed tud segíteni, szerintem te kerüld a volt feleséggel a vitát, ezt oldja meg a férjed. Mondd el neki így ahogy itt leírtad, mert ez tényleg csak szervezés kérdése, és nektek is kell egy kis önálló élet.
2013. szept. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!