Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a tervetek a jövőre?

Mi a tervetek a jövőre?

Figyelt kérdés

Itthon babázom, ami jó, de már lassan bekattanok a háztartástól és hogy vagyok jóformán felnőttek között. Csak úgy vagyok.

Nektek mi a tervetek?

2009. nov. 2. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ősztől már nem vagyok itthon, szóval a tervem kb. ugyan az, amit szeptember óta csinálok, azaz egyetem, egyetem, egyetem. Illetve suli mellett szeretnék megtanulni műkörmözni, hátha bejön a dolog, de már csak annyiban is megéri, ha én magamnak megcsinálom :) De jövőre ez a nagy terv.
2009. nov. 2. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:

most töltötte a fiam az 1.évét.és én 11hetes pocis vagyok.úgyhogy nagy valószínűséggel jövőre ugyan ezt fogom csinálni,mint most csak 2babával :-)

próbáltál magadnak néha elfoglaltságot?baba mama torna;zenefoglalkozás...mi most heti 1x ilyenre járunk.neki jó mert babák között van,nekem meg azért mert felnőttek is vannak.

de tanulhatsz otthon.keress egy hobbit,amit a baba mellett is csinálhatsz.

2009. nov. 2. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én is így érzem,ahogy te.Tavasszal megyek angol tanfolyamra(ahol gyed alatt 50% kedvezmény van),szeptemberben meg megy a gyerekőc bölcsibe(remélem felveszik)én meg dolgozni+ másik tanfolyamra.

Néha én is úgy érzem,hogy becsavarodom itthon...

2009. nov. 2. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:

:) Édes ez a kérdés:)

Mivel a lányom remélhetőleg ki szeretne bújni Szent Este,ezért a jövő még viszonylag homályos:) Elsősorban babázni fogok:)Nagyon huncut királylány lesz,már most tudom,sok időm nem lesz mellette:)Szóval valószínű az év első fele azzal fog eltelni,hogy Abigélezünk.Július,Augusztus környékén tervezzük az esküvőt,így a szervezés is rám hárul félig meddig(hál'istennek nem kell sokmindent csinálni,de erről mesélni most hosszú),aztán szeptemberben folytatom a főiskolát,az lesz az utolsó évem,így nagy lesz a hajrá:)Mellette valószínű,hogy nyelvet fogok majd tanulni,mert sajna még csak egy szakmai nyelvvizsgám van és a diplomához kettő közép kell,így belefogok a spanyolba.Hát csak ennyi végülis, a többi még ráér később:))

Ada és Abigél:)

2009. nov. 2. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
De ismerős ez az érzés! Már visszamennék dolgozni, de elkezdtem egy sulit és emiatt sokat kellene szabira mennem, plusz a babó miatti kimaradások, szóval val.színűleg gyorsan megválnának tőlem. Így marad a tanulás, januártól egy nyelvet is hozzá akarok venni és tavasszal letenni a nyelvvizsgát. Már nem kell sok hozzá, csak amíg kicsi volt a babám erre nem volt energiám. Azután május-júniustól állást keresek, mert legszívesebben új munkahelyen dolgoznék tovább. Remélem év végéig találok vmit, mert januárban diplomázok, onnantól muszáj dolgozni. B terv, hogy ha nem találok semmit, visszakullogok a régi munkahelyemre. C terv, hogy ha diploma előtt véletlenül rám talál az évszázad állásajánlata, akkor elvállalom és egy kisebb személyzetet foglalkoztatok, hogy a családra és a tanulásra is jusson idő. De sztem ennek az utolsónak a legkisebb a valószínűsége. :)) Plusz remélem sok időt tölthetek anyuval, aki nemrég jött nyugdíjba és jól lehet nem lesz még egy ilyen év, amikor együtt szervezhetünk programokat akár hétköznap. Persze ezt főleg majd tavasszal és nyáron, addigra a kisfiam is nagyobb lesz és remélem megtanul járni :)
2009. nov. 2. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!