Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire válogatós evési...

Mennyire válogatós evési téren a gyereked?

Figyelt kérdés

Főleg kamaszok vagy idősebb gyerekek érdekelnének, de tulajdonképp bármi :)

A korukat is írjátok légyszi.

2013. szept. 4. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A fiam mindent megeszik, nincs olyan étel, amit nem enne meg, neki aztán tényleg lehet főzni.

A lányom válogatós, húst nem is nagyon eszik (kivéve sertés, de abból se minden részét) zöldségekből se szeret mindent, neki meg nem sok mindent lehet főzni.

28 éves a fiam, 21 éves a lányom.

2013. szept. 4. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát, akkor a lányod már nem növi ezt ki.
2013. szept. 4. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Mind a kettő csak kicsit, és mivel én is csak kicsit és a hármunk ízlése nem esik egybe, így nem könnyű a kajaválasztás.

De mivel mind a kettő eszik normálisan (zöldség, gyümölcs, tésztafélék) így nem idegesítem magam miatta, ezen nem szoktam fennakadni.

2013. szept. 4. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Írok saját magamról, ha nem baj :)

Általánosban eléggé válogatós voltam, amit nem szerettem akkor:

méz, máj, gomba, belsőségek, káposztástészta, túróscsusza, krumplis tészta, spagetti, tök félék, finomfőzelék, répafőzelék, paradicsomleves, karfiolleves, rántott karfiol, sütőtök sülve, főzelékek (kivéve krumplifőzelék), pörkölt, paradicsomszósz húsgombóccal, meggyszósz, gyümölcslevesek, ízes tészta, paprikáskrumpli, hurka, kolbász,

Amit most (22 évesen) nem szeretek:

méz, belsőségek, káposztástészta, krumplis tészta, ízestészta,

Mint látod, nem vagyok nagy tésztás.

Kiderült, hogy a spagetti, csak a menzában okozott fejfájást (szó szerint kell érteni, a menzástól fájt a fejem, anyáék meg nem szeretik ezért nem is volt otthon) ami nem porból volt, hanem paradicsomszószból, azt imádtam. Első étel volt amit megtanultam főzni. A paprikás krumplit csak azért nem szerettem, mert otthon hosszúlével csinálták, megkóstoltam rövid lével, sűrűn és úgy szerettem.

A rizzsel közömbös vagyok, megeszem, ennyi.

A gomba, és a máj nagy kedvencem lett.

Hurka kolbászt megeszem, de annyira nem vagyok nagy rajongója.

A tök/karfiol/zöldbab és egyéb főzelékfélék a kedvenceim lettek.

Utálom a tésztát, főleg ha cukrozott. Ez alól kivételt képeznek az olaszos tészták: spagetti, makaróni, fettuccine stb.

Remélem kielégítő voltam :D

2013. szept. 4. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!