Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hagyjam el a férjem, vagy ne?...

Hagyjam el a férjem, vagy ne? Második babát várom.

Figyelt kérdés

Teljesen ki vagyok akadva, féltékenységi rohamaim vannak, nem terhesen is, de ennyire nem. Most az történt, hogy a múlt héten a sógornőm egy nap kivételével mindennap felhívta a férjemet és magánéleti problémájával zaklatta. Órákon át beszéltek amit én ma megtudtam és nagyon kiborultam. Sógornőmet felhívtam, és elzavartam a szülői házunkból, tudatva vele, hogy oda többet soha be nem teheti a lábát. Ott laknak testvéremmel. Most testvérem is haragszik, mert neki hisz, és férjem is haragszik. De könyörgöm, miért az én férjemet hívja fel, miért titokban és miért ennyi ideig beszélnek??? Most én reagáltam túl???, teljesen ki vagyok akadva, annyira nem tudom, kinek higgyek. Sógornőm sem egy kutya, engem is hívogatott, közben teljesen más dolgokról beszéltünk. Egy 10 évvel fiatalabb ribanc, ne haragudjatok, nem tudok most szebbet mondani rá. A férjem iránt való bizalmatlanságom oka, hogy már többször megcsalt, legutóbb gyermekem egyéves születésnapja előtt egy nappal, ami ki is derült és nem tudott benne védekezni, mert a lány mindent kitálalt, férjem által írt leveleket küldött tovább nekem. Fél éve történt..nem bízom meg a férjemben, mégis ragaszkodik hozzám, pedig ma már össze is pakoltam, egy gyerekkel, meg egy babával pocakban. Hiába próbálom, nem megy ki a fejemből, nem tudok benne megbízni, miért teszi ezt? Mit tegyek én? Segítsetek!!!!

Szeretem a férjem, de nem tudok benne megbízni... sajnálnám a gyerekeim is apjuk nélkül, terveink vannak (voltak) ebben az életben...

2009. okt. 31. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sajnálom, biztos szörnyű érzés lehet! :(

Teljesen megértelek, nem reagálod túl szerintem a dolgot.

Nem vagyok valami nagy tanácsadó, meg fiatal vagyok nagyon, de szerintem ha már nem tudsz megbízni benne, akkor hagyjátok abba, mert mindig csak a féltékenység, veszekedés, ami nem jó neked sem, gyerkőcöknek sem.

Bocsi, ennyit tudtam írni.

(19éves lány)

2009. okt. 31. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
73%
Már bocs, de én akkor sem lennék egy olyan emberrel aki megcsalt engem, ha egyedül semmi kilátásom nem lenne. Ha ennek ellenére vele vagy akkor magadra vess. Legyen már benned egy kis méltóság, azért is hogy ne rendezz jelenetet. Az téged minősít. Hidd el, én vallom, hogy sokkal boldogabb lennék ha anyám és apán elválnak időben, nem igaz hogy "a gyerek érdekében együtt maradunk".
2009. nov. 1. 00:05
 3/5 anonim ***** válasza:
18%
orvos
2009. nov. 1. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Elhagynám.

A férjem sokszor megcsalt,amikor a fiunk született ő akkor is egy hölgynél volt.16 évig a gyerekek miatt maradtam vele.2 éve elváltam.Ő megtalálta álmai nőjét,nekem pedig lett egy tündérkém.A gyerekeinknek megpróbáltuk a legkisebb sérülést okozni.Mi soha nem veszekedtünk,úgy éltünk,mint két testvér.

Én megbántam,hogy nem váltam el hamarabb!

2009. nov. 1. 07:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg a megszoksz vagy megszöksz esete. A férjed sosem fog megváltozni, még ha fűt-fát ígér akkor sem. A nők a gyenge pontja, képtelen ellenállni a kísértésnek. A kérdés az, hogy ezzel együtt is szereted-e és együtt tudsz-e vele élni vagy sem. Egyik verzió sem elítélendő, nem vagyunk egyformák. Kinek több, kinek kevesebb az a szint, amire azt mondja "elég!". Sok nő dönt úgy hogy nem él együtt ezzel a "megaláztatással", de legalább ennyien vannak akik együtt maradnak a csalfa párjukkal és ez sokszor még csak nem is függ össze a pasi anyagi helyzetével. Szóval a választ sajnos csak Te tudod megadni a kérdésedre, hogy nálad mi az a szint, amikor betelik a pohár. Egy biztos: hosszú távon nem érdemes állandó feszültségben, bizalmatlanságban, veszekedések közepette élni. Rád is rosszul hat, kikezdi az egészségedet, a gyerekekről nem is beszélve min mennek keresztül amikor áll a bál nálatok. Akkor már inkább egy nyugodt élet egyedül a gyerekekkel, amíg el nem jön az igazi.
2009. nov. 1. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!