Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok . Mit tegyek? Van egy barátom akibe belezugtam. Ő kezdett először nézni . És volt első második randi is . De közben eltünik . Hagyjam?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ?Csaj vagyok és beleszerettem egy fiatal srácba.Ő neki is vonzo vagyok .de csak ő barát akar lenni . deén imádom szeretem .Volt valakinek ilyen esete?2010. jan. 11. 02:17
1/5 A kérdező kommentje:
Kis kiegészitő még ,hogy jobban átláthato legyen .Csaj vagyok és egy joval fiatalabb sráccal jöttem össze.Ő figyelt fel rám .és összejöttünk .Én imádom de érzem ő is érez valamit irántam .De ha ritkán talizunk jol érezzük magunkat.Nem tudunk megszabadulni egymástol .De utánna eltünik a srác .Hogyan lépjek tovább ,mert nem birom ki hogy ne lássam mindennap .Égö ha én nyomulok utánna?Segitsetek kinek volt már ilyen esete.Én akarom őt ,mert nagyon klassz srác.Valaki befolyásolhatja?Na ennyi ,remélem érthető,mert az eszem sincs már a helyén .Nem tudok nem gondolni rá !
2010. jan. 11. 02:23
2/5 anonim válasza:
Nyomulj csak nyugodtan!...:D lehet, hogy félénk és azt hiszi nem tud Nálad " teljesíteni",...add tudtára, hogy mindenre kész vagy...és előbb utóbb benned " landol":))
3/5 anonim válasza:
Jobb lenne ha mégis tudnánk hány évesek vagytok lehet a srác télleg fél hogy nem tudja megadni egy idősebb lánynak azt ami kell bármilyen szinten. Szal ne parázz ha ugy van keresd beszélgess vele nincs ebe semmi gáz.
4/5 A kérdező kommentje:
A srác 27 én meg 42
2010. jan. 11. 07:55
5/5 anonim válasza:
Én kevesebbre tippeltem őszintén. Az tény hogy a korkülönbség mérvadó már, ne haragudj, hogy ezt mondom de talán ez itt a gond. Ezért nem kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!