Milyen haja van kisfiadnak? (milyenre van vágva)? Mennyi idős?
Ilyesmi(nem ő van rajta),szárazon is hasonlóan kócos,de így aranyos,és a férjemnek is ilyesmi van,így neki is ilyen kellett,4 éves.
Én nyírom mindkettejüket.
Az enyémnek is olyan kellett, mint apának. :)
Így én nyírom mindkettőjüket géppel, 5 mm-esre.
Úgy áll a forgójuk, hogy oldalra lehet fésülni, amolyan jókisfiúsan. Viszont nagyon gyorsan nő a hajuk, és hátul felkunkorodik, vsz. göndör lenne hosszabban (férjem génjei). Nem tudom őket olyan gyakran fodrászhoz vinni, hogy ne nézzenek ki mindig úgy, mint valami kis Jim Morrison-ok, csak fürdés után tudom nekik szépen megfésülni, utána beáll a hajuk máshogyan. 2,5 éves ikrek
Amúgy olyanra van vágva, amilyenre épp hagyják... apa fogja őket, a fodrász meg villámgyorsan pattog körülöttük mindenféle pózokban, így zajlik egy vágás.
Köszönöm! Tehát inkább rövidebb hajakat vágtok.
Az én ikreimnek (2,5 évesek) kicsit hosszabb a hajuk, nem hosszú, csak kicsit hosszabb. Holnap megyünk fodrászhoz és gondolkodom:)
Az enyéimnek is hasonló, hogy középen csíkban hosszabb, oldalt rövidebb, bár az egyiküknek néha hátul is fel van nyírva, mert neki nem úgy áll a haja ehhez a frizkóhóz.
A másiknak imádom, hogy középen hosszabb, régen begöndörödött neki, már nem. Neki szerintem most sem fogom hátul felnyiratni.
Köszi mindenkinek!
Még gondolkodom a holnapi vágáson:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!