Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen haja van kisfiadnak?...

Milyen haja van kisfiadnak? (milyenre van vágva)? Mennyi idős?

Figyelt kérdés
Esetleg kép? (nem feltétlenül a kicsiről)
2013. aug. 30. 14:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
rövid 2-3 centis, fodrász vágja ollóval, elöl egyenes frufru, 3 és 5 évesek.
2013. aug. 30. 14:02
 2/13 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi(nem ő van rajta),szárazon is hasonlóan kócos,de így aranyos,és a férjemnek is ilyesmi van,így neki is ilyen kellett,4 éves.

Én nyírom mindkettejüket.

2013. aug. 30. 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagyon kis vagány haja van a kisfiamnak! :) Elöl középen van neki egy forgója, ezért úgy néz ki, mintha mindig be lenne zselézve. (Volt aki meg is kérdezte, hogy be van zselézve!?) Alul körben géppel van nyírva, felül ollóval.
2013. aug. 30. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:

Az enyémnek is olyan kellett, mint apának. :)

Így én nyírom mindkettőjüket géppel, 5 mm-esre.

2013. aug. 30. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:

Úgy áll a forgójuk, hogy oldalra lehet fésülni, amolyan jókisfiúsan. Viszont nagyon gyorsan nő a hajuk, és hátul felkunkorodik, vsz. göndör lenne hosszabban (férjem génjei). Nem tudom őket olyan gyakran fodrászhoz vinni, hogy ne nézzenek ki mindig úgy, mint valami kis Jim Morrison-ok, csak fürdés után tudom nekik szépen megfésülni, utána beáll a hajuk máshogyan. 2,5 éves ikrek

Amúgy olyanra van vágva, amilyenre épp hagyják... apa fogja őket, a fodrász meg villámgyorsan pattog körülöttük mindenféle pózokban, így zajlik egy vágás.

2013. aug. 30. 14:59
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tehát inkább rövidebb hajakat vágtok.

Az én ikreimnek (2,5 évesek) kicsit hosszabb a hajuk, nem hosszú, csak kicsit hosszabb. Holnap megyünk fodrászhoz és gondolkodom:)

2013. aug. 30. 15:02
 7/13 anonim ***** válasza:
2 éves, szőke, rövidre vágott haja van, elöl-felül picivel hosszabb. Én vágom géppel. Olyan kis vagány, sportos. Először 16 hónapos korában vágtam le ollóval, de a géppel sokkal gyorsabb és könnyebb. Ollóval csak igazítok.
2013. aug. 30. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
7. vagyok. Nekem tetszik az is, de az enyémnek nem állt jól a hosszabbra hagyott haj, mert nagyon lelapulós, vékonyszálú a haja, semmi tartása. Van akinek csak egyféle áll jól, más gyereknek meg mindegy, minden frizurával fiús, vagány. Az én fiam a hosszabbal olyan kis "igénytelen" lett volna inkább. Majd meglátod, meg a fodrász is segít...
2013. aug. 30. 15:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Enyémnek focista sérója van, én vágom neki. Középen végig csíkban hosszabb, kb 5-ös, oldalt nyáron 0-ással, most pedig 1-el fogom neki felnyírni. Nagyon kis vagány, mindenki dícséri:-)
2013. aug. 30. 17:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Az enyéimnek is hasonló, hogy középen csíkban hosszabb, oldalt rövidebb, bár az egyiküknek néha hátul is fel van nyírva, mert neki nem úgy áll a haja ehhez a frizkóhóz.

A másiknak imádom, hogy középen hosszabb, régen begöndörödött neki, már nem. Neki szerintem most sem fogom hátul felnyiratni.

Köszi mindenkinek!

Még gondolkodom a holnapi vágáson:)

2013. aug. 30. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!