Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vesztek karácsonyra?

Mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Közeleg a karácsony, és gondoltam többünknek szüksége van tippekre. De én gondoltam, most gyűjthetnénk úgy ötleteket, hogy nem tippeket írunk, hanem konkrétan leírjuk, hogy kinek (kor+nem) mit veszünk. Szóval ti kinek mit vesztek?

Akár apa, anya, gyerek, nagyszülő, testvér, férj/feleség, barát/barátnő.

2009. okt. 31. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

SZia! Mi a szüleimmel és a tesómékkal megbeszéltük hogy senki nem vesz senkinek semmit :)

Kislányomnak, aki karikor lesz 9 hónapos tegnap vettünk az Auchanba 140 cm-es hernyót, színes. Gondoltam majd jól elhúzkodja ha már tud menni. Mivel mi sem állunk jól ezért semmi drágábbat, ő még úgysem érti mi a karácsony.

A férjemmel megbeszéltük, hogy egymásnak nem veszünk semmit, de azt hiszem ő kapja a kedvencét /egy üveg Jagermeistert/, én meg nézek valami apróságot a konyhámba vagy egy jó kis könyvet.

2009. nov. 1. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Elég szomorú hogy ebben a mai világban ennyire nincs pénzük az embereknek az ajándékozásra.De ezen nincs is mit csodálkozni. Magyarország Én így szeretem!!!!
2009. nov. 1. 12:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit, hogy most ne térjünk ki erre:( Szomorú, de nem tartozik ide. Köszönöm:)
2009. nov. 1. 15:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Illetve arra is kíváncsi lennék, hogy aki saját kezűleg készít ajándékot, az mit csinál:)
2009. nov. 1. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!