Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vesztek karácsonyra?

Mit vesztek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Közeleg a karácsony, és gondoltam többünknek szüksége van tippekre. De én gondoltam, most gyűjthetnénk úgy ötleteket, hogy nem tippeket írunk, hanem konkrétan leírjuk, hogy kinek (kor+nem) mit veszünk. Szóval ti kinek mit vesztek?

Akár apa, anya, gyerek, nagyszülő, testvér, férj/feleség, barát/barátnő.

2009. okt. 31. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Semmit mert mióta elváltak a szüleim nem tartunk karácsonyt.. :S
2009. okt. 31. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálom. Mi sem veszünk senkinek semmit!!!
2009. okt. 31. 22:18
 3/14 anonim válasza:

Huhh..ha én azt tudnám..

Modnjuk általában olyan dolgokat szoktam, amiket használni tudnak a megajándékozottak és még örülnek is neki.

pl. egy jó parfüm, vagy ilyenkor sok tusfürdő, testápoló csomag van, bort, csokifélét

...szóval amivel tud mit kezdeni és nem csak a polcon porosodik :D

2009. okt. 31. 22:19
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Sorolom:

Páromnak (Manócska): Abigél

Anyós (Nyuu): Abigél

Após(Puu): Abigél

Anyacica: Abigél

Apus: Abigél

Barátaink: Abigél

Nem ez persze csak vicc,de ő lesz a fő ajándék az egész családnak,mivel voltunk olyan ügyesek a kedvesemmel,hogy Szent estére hoztuk össze:)

De amúgy kapnak persze mást is,de idén csak valami jelképeset,olyat amiről tudjuk,hogy régóta vágynak rá:)

Például anyacica megkapja a Felhővalcer filmet,amit már évek óta emleget,apus egy új szerszámkészletet,Puu bort kap,nagyon imádja és vmi ritkasággal lepjük meg:),Nyuu pedig egy Gun's @Roses cd-t kap,mer imádja:)A páromnak azért már bezsebeltem egy pókerkészletet(sajna imád kártyázni:)),barátoknak még nemtudom majd kitali:)

Ada és Abigél

2009. okt. 31. 22:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Kisfiamnak 7 éves: legot meg könyvet

Kislányomnak 1 éves: valami készségfeljlesztőt, ami zenél, meg huzható, meg valamilyen babát.

Páromnak: övet

Anyukámnak: valószinű kávéfőzőt, ha nem lesz valami jó áron, akkor valami piperét

Anyósomnak: piperét, apósomnak valamilyen italt.

Sógoroméknak nem szoktunk.

Tesómnak piperét.

2009. okt. 31. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Mit vennék, ha lenne miből. :D
2009. okt. 31. 23:35
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Én apukámnak könyvet fogok,

Anyukámnak sminket

2009. okt. 31. 23:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem állunk túl jól, így a nagyszülők kapnak egy-egy unokás naptárt. Babánk valami apróságot. Más nem kap semmit.
2009. nov. 1. 09:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Anyu+Apu kap lábmasszírozót, a fiam egy FP formabedobó csigát, meg keményfedeles könyvet. Egyedül nevelem, nincs túl sok pénzem.
2009. nov. 1. 09:41
 10/14 A kérdező kommentje:

Értem. Köszönöm:)

Igazából nekem sem, még ezt sem tudom, hogy fogom kifizetni.

2009. nov. 1. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!