Erről mi a véleményetek? Milyen érzést vált ki belőletek?
ma 21:48
Mindenki tudja hogy a videó nem történt meg.. Csak eljátszottak egy történetet ami nagyon is sokszor megtörténik a valóságban.. Ahogy írtam is a nyáron volt ilyen eset, de ott csecsemőt hagytak a meleg kocsiban..
Gondolom a többi hozzászóló sem a videón látható nőt szidja hanem azokat a nőket akik a valóságban ilyet művelnek..
Jó ez épp nem egy megtörtént, és a kisgyereknek nem esett baja, és egy mű dolog volt, de akkor is, sajnos van alapja, egy figyelemfelhívó oktató film, hogy mit NE tegyél.
Érzésre, mit vált ki, az a fontos, mert ha csak egy kicsit is meghatja, és beleérez, akkor remélhetőleg nem csippantja a gyerekre a kocsit legközelebb ha megy vásárolni.
azért ezt a nőt nem kéne szidni, színésznő, és a szerepét remekül játsza.
ez a kisfilm szerintem zseniális. végre valami, ami drasztikusan figyelemfelkeltő. elolvastam a végét, hogy hány idióta hagyja a kocsiban a gyerekét, és hányan halnak ebbe bele: csak idén már 15-en (és az csak egyesült államok)... kiábrándító, milyen világban élünk. azoknak kívánok ilyen kínhalált és szenvedést, akik egy ártatlan kisgyermeket az autóban hagynak. ez nem egy játék, az élet törékeny. remélem néhányan, akik már csináltak ilyet, látják ezt a reklámot, és magukhoz kapnak...
Nagyon felháborító dolog. Én sosem hagytam a gyerekemet egyedül a kocsiban.
De ami még engem felháborít (tudom, hogy sokaknak nem egy kategória), amikor védtelen állatot hagynak az autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!