Erről mi a véleményetek? Milyen érzést vált ki belőletek?
Végig sem néztem. Amint elkezdett sírni a gyerek bezártam az ablakot.
Kész kínzás. Szegény gyerek. Remélem a pokol tüzében fog égni az anyja!
nem értem néhány embernek mi jár az ostoba fejében. Ha még nem is gondol arra, hogy a gyereknek baja lesz a felhevült autóban, miért dönt úgy, hogy nem viszi a gyerekét magával? Minek szülnek emberek meggondolatlanul? Soha még csak egy röpke gondolat erejéig sem fordul meg egy normális ember fejében, hogy benne hagyja a gyereket az autóban.
Nem értem. Sajnos nem tudok ennyire primitíven gondolkodni...
Elpityeregtem magam, mert sajnos ez nagyon sokszor előfordul.. Nagyon felelőtlenek az emberek..
Egyébként nem is olyan régen ugyanez történt az ASDA parkolójában. Csak ott az anyuka egy csecsemőt hagyott a kocsiban, éppen akkor amikor kivételesen nagyon meleg is volt. A csecsemő sírására figyeltek fel, és nem mentek el mellette mint a klipben az a két nő. A pasas simán kiverte az ablakot, a másik telefonált a rendőröknek, mentőknek.. Szerencsére a babának nem lett ennyire tragikus. Amikor az anyuka kisétált kapott hideget-meleget... Később mesélte a pénztáros hogy meg is büntették az anyukát..
Én végig néztem. Röviden: A gyerek egyszer csak nem lélegzett, az anyjáért a rendőr jött, a gyerekért a mentő.
Hatalmas felelőtlenség. De szerintem erről mindenkinek ez lesz a véleménye.
Pont ma délután néztem meg ezt a videót. Hát én elsírtam magam. Aztán ideges voltam, hogy hogy lehet ilyet tenni? Hogy lehet elfelejteni egy gyereket?? Komolyan, az ilyen ember ne szüljön. Gyerekvállalásra is először fel kéne készíteni meg vizsgáztatni az embereket, mint a jogsira. Aki nem alkalmas rá, az nem érdemli meg!!
19L
"mert mennyivel egyszerűbb ha nem csipog bent a kicsi és csak 10-15perc, addig nem lesz baj" ez járhat a fejükben.
Jézusom, szörnyű, még szerencse, hogy tekerhető.... Elég volt ennyi is. Pont nem hiányzott.
Aaa,de kárnak néztem meg. Ez borzasztó,nekem még nincs gyerekem,de esküszöm,h hányingerem lett közben annyira rossz volt nézni. És még milyen nyugodtan vásárolgatott,ha már nem volt annyi esze,h bevigye,legalább siethetett volna,de már eleve milyen dolog ez,h kint hagyja? Dühitő számomra ez a videó,bementem vna és a hajánál fogva húztam vna ki,még a fejét is jól belevertem volna az üvegbe....
Huhhh,elszaladt velem a ló,bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!