Belőletek milyen érzést vált ki az, ha egy kismamát láttok dohányozni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 09:18
3/9 anonim válasza:
Nekem az is elég, ha csak egy szimpla emberkét látok dohányozni az utcán és a pofámba fújja a füstjét. Fognám az egész csomag cigit és meggyújtva nyomnám le a torkán. A kismamától meg elvenni azonnal a gyereket a megszületés után.
4/9 anonim válasza:
Én dohányzom, de egy ilyen látványtól kinyílik a bicska a zsebemben. A saját testével mindenki csináljon, amit akar, de itt egy kisember élete a tét, az övét meg lesz@rom.
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok: mármint a kismamáét sz@rom le, nem a picijét :D
6/9 anonim válasza:
Nem túl szívderítő látvány. Én dohányzom, de ha kismamává válnék, nem volna kérdés, hogy lerakjam.
7/9 anonim válasza:
Undorító. Nem tudom, hogy képzelik. Már a gondolat is felidegesít, hogy az ilyeneknek lehet gyerekük. A másik "kedvencem", amikor anyuka tolja a babakocsit kezében a cigivel, amiről a hamu néha barátságosan a gyerekre esik.
8/9 anonim válasza:
Semmilyen érzést, pont lexarom, nem én fogom megváltoztatni egy idegen értékrendjét az utcán, és az hogy kicsit is idegesítsen nem éri meg mivel azzal csak magamnak ártok.
9/9 anonim válasza:
Főleg cigányokat látok ilyet csinálni, de lecsúszott magyarokat is láttam már.
Undorító, hogy megnyomorítják a gyereket azért, hogy akár annak élete végéig is kapják a pénzt az államtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!