Hogy tetszenek ezek a nevek?
Tudom, hogy már unalmasak, csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok ezekről a nevekről. :) Mindegyik névhez fűzhettek kommentárt is, vagy rendezzétek sorrendbe őket.
Fiú nevek: Lénárd, Zoltán, Csaba, István, Levente, Attila, Péter, Gergely, Imre
Lány nevek: Johanna, Dina, Szulamit, Kinga, Luca, Hanga, Lelle, Eliza, Lívia, Ankisza, Karolina, Enet, Elvira,Szinta
Nekem fiu nevek kozul egyik sem kulonleges.
Lany: Luca, Hanga
Na jo most hogy ujra atgondoltam, a Levente meg talan tetszik is :)
Ezekben a nevekben gondolkodsz, vagy ez csak toredeke?
Ha lehet igy fogalmazni, akkor nekem az Attila, Istvan nevek mar tul regimodiak egy mai vilagban.
De persze azt a neved adod neki amit te szeretnel.
Nekem mostanaban a Zente nev nagyon tetszik, szep magyar nev :) es megsem olyan mint az Attila.
Lany nevek kozul a Luca tenyleg kifejezetten tetszik.
Lénárd: tetszik, jó a hangzása, bár ismerek egy családot, akiknek ez a vezetékneve. Ettől függetlenül, adnám. :)
Zoltán: Zoli becézése nagyon tetszik, de Zoltánként is megállja a helyét és nem komolytalan, mint egyes másik nevek.. Adnám.
Csaba: Édesapám neve, ezért nem adnám.
István: Nagypapám neve, de ha nem lenne a családban, akkor sem adnám, mert nem tetszik a hangzása és egyik becézése sem.
Levente: Levi becézés nem tetszik, de Leventeként szólítva adnám, úgy nagyon jó.
Attila: Ez is tetszik, adnám.
Péter: Öcsém neve, ezért nem adnám, de tetszik.
Gergely: Tetszik, de nem adnám, rossz emlék miatt.
Imre: Nagyon tetszik, adnám.
Johanna: kedvenc női nevem. Ha lesz lányom, Johanna lesz.
Dina: Ez nekem becézés, nem adnám. Maximum Edinaként és akkor így becézném.
Szulamit: Borzalmas.
Kinga: Tetszik, nőiesnek tartom, adnám.
Luca: kislányos, nem tetszik, nem adnám.
Hanga: szép, adnám.
Lelle: szintén kislányos, nem adnám, de tetszik.
Eliza: Semleges.
Lívia: Tetszik, adnám.
Ankisza: Borzalom.
Karolina: Nem tetszik a hangzása, nem adnám.
Enet: Borzalom.
Elvira: Tetszik, adnám.
Szinta: Borzalom.
A fiú nevek közül csak az Attila és az Imre nevet adnám gyereknek.
A lányok közül csak a Hanga és az Eliza nyerő, a többi nevetséges.
Nekem tetszett a Zoltán, Attila, Elvira, Lívia.
Szulamit, Enet, Ankisza nekem nagyon fura.
Fiú nevekből max a Csaba, Péter és Gergely a többi ronda.
A lánynevek a Kinga kivételével ocsmányak.
Fiú név:Gergely és Lénárd tetszik
Lány nevek:Johanna gyönyörű név nőies, kecses ugyanakkor magabiztos! En Johanna-t akartam de párom leszavazta mert ő Johannes és viccesen hangzott volna szerinte így nálunk Hanna lett! Hanga , Kinga, Luca szintén tetszenek mind a 3nevhez szamomra kedves szemely ugrik be!:-) Tetszenek!
Fiú: Levente és Attila tetszik, Zoltán pedig Zolta formában. Csaba, Péter és Gergely elmegy. Lénárd, István és Imre nem tetszik.
Lány: Sok tetszik, de talán csak a Kinga és a Hanga amit adnák is a lányomnak. Dina, Luca számomra túl gyerekes nevek, Szulamit, Ankisza, Enet, Szinta abszolút nem tetszenek, pedig én szeretem a különleges neveket. A többi valahogy túl semleges, még véleményt sem tudok róluk írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!