Csalódtam a nőkben. Milyen nő az, amelyik nem akar gyereket soha?
Nem tudom sajna ehhez nem értesz. :) A kutya mint mondtam, falkaállat. Épp ezért nem egyenlő veled, meg van a saját helye. Ne csodálkozz, ha egy nap lekerget az ágyról, vagy a gyerekedre lesz "féltékeny" mert emberként kezeled. :) ha megszakadsz, a kutya akkor is a farkasból lett ahol nincs utyuluputyulu, aki legfölül van azt illeti minden. És a szegény szerencsétlen kutyának erre van szülsége, akármilyen kutya, kicsi/ nagy/hobbi/munka... Tudom ehhez is jobban értesz. :)
A kutyáimat pedig felelősen tartom, nem pározatom őket, mert rengeteg kutya van a világon. Amelyikkel nem versenyzek az ki van ivartalanítva, amelyik pedig ellik, az társtulajdonban van a tenyésztőjével. Ami azt jelenti, hogy megfelelő szűrései vannak, vizsgái, hozzáillő párja a lehető legkevesebb beltenyésztetzséggel, és temrészetesen addig nem fedezteti a tenyésztő míg nincs az összes kicsire előjegyzés, és természetesen nekik törzskönyvük és szerződésük lesz. Az én kutyáim nem csak élnek bele a világba, mint a falusi korcs, mert a természet rendje a szaporodás, és ellenek évente kétszer 10 kölyköt... Épp ezért nem kell senkit kikapartatni. Amúgy meg kutyákat nem kaparnak ki, gyógszert vagy szurit kapnak, vagy pedig kiveszik a méhüket. Te pedig felelőtlen állattartó vagy, mert egy állatot nem lehet csak úgy elveszteni, erre nincs kifogás. Ha az állat biztonságosan van tartva és nevelve akkor nem veszik el. Ebből gondolom, hogy ha neked szuka kutyád lenne akkor minden évben kétszer ellene, mert "hát beszökött a kan/kiszökött/ nem figyeltünk egy percre/ vagy ami mégrosszab te viszed kanhoz" és hát a természet rendje a szülés. Ja főleg hogy a kutya nem a természetben él hanem a kennelben és az is a természet rendje lehet hogy tele van minden menhely...
A párom pedig nem ismered, és téged minsősít ha ezek ellenére valami olyan állítasz ami szerinted annyira biztos. Már csak azért is baromság, mert ha negem megcsalna a párom akkor én arról nem tudnék, így pedig nem nagyon tudnák kilvasni az írásomból. Ha peidg tudnám, akkor nem lennék vele. Úgyszint ha ágybetétnek használna, bár neked gondolom nincs bátorságod elhagyni ha valmivel gond van. Ismerem az önzetlen szeretetet, elég ha ránézek a hozzáértően kezelelt, gyönyörű, okos kutyáimra. Akik akkor is szeretnek amikor nem ehettek egy hétig betegség miatt, és akiket akkor is szeretek amikor a rottweiler elé kell ugrani hogy megvédjem őket. :) Hahajj, majd te is fogod a hajad tépni ha lesz egy hülye kamaszgyereked, vagy egy nagy fiad aki elhagy egy másik nőért hiába kötötted magadhoz vagy egy felnőtt lányod aki elköltözik külföldre... :) Miért kell szégyellni, hogy ez nem önzetlen? Az ciki?
És érdekes módon előbb meg megrugdostad volna a mudit... Nahát. Efölött valahogy elsiklottál... Ugye? :) Miért is?
ha te ennyire szeretsz veszekedni, akkor hajrá:) itt van lehetőságoed, több mint a fele választ a 200 nemtudom hánxból a tiéd!!!!!!
ahjaj elég baj ez neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!