Vásárolt már valaki ilyen játékot kisgyereknek, Jól kihasználható?
2013. aug. 26. 21:44
1/4 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy "jól kihasználható"? Az én gyermekeim, ha kaptak valamit, ha aznap nem tették tönkre, akkor egy héten belül. Igen, megtehettem volna, hogy oda sem adom, vagy "szépen" játszanak vele.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen gyerekkoromban, imádtuk! A kislányom most két és fél éves és szerintem ő is szeretné. Szerintem nyugodtan megveheted.
Első válaszoló meg miért nem a kérdésre válaszolsz? Az a te hibád ha a gyerekeid minden játékot tönkretesznek, én egy kezemen meg tudom számolni hogy hány játékot tett tönkre a lányom, talán meg kéne nevelni őket.
3/4 anonim válasza:
Hasonlót igen,és nagyon jól kihasználható.
4/4 anonim válasza:
Ugyan ilyenünk nincs de az én fiam biztos élvezné abból kiindulva hogy a hűtőn lévő mágneseket naponta 15x pakolja át különböző elvek szerint sorba, vagy mintát kirakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!