Adtok pénzt kisfiúknak, ha jönnek hozzátok locsolni? Ha pl. ovistárs jön locsolni? Rokon kisgyereknek? Ki mit ad?
Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 16:14
1/8 anonim válasza:
Csokitojást adunk mindig. Pénzt nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja, és aki pénzt ad, mennyit ad?
2013. márc. 24. 16:22
3/8 anonim válasza:
Tojást, meg egy százast, többet nem.
4/8 anonim válasza:
Nem adok pénzt. Vettem egy kupac Kinder tojást.
5/8 anonim válasza:
Igen. 100-200 Ft-ot. Kb. 5-6 fiú jön összesen. Mellé szoktam adni egy festett tojást, egy csokibárányt és egy narancsot is. Mindig ugyanazok jönnek.
6/8 anonim válasza:
Gyerekeknek csak csokit szokás adni, max. kisiskolásnak 100-200 Ft-ot.
7/8 anonim válasza:
Nem adok pénzt és annak sem örülnék, ha az én kisfiam pénzt kapna. Nem erről szól a húsvéti locsolkodás! Csokitojást, csokinyuszit, csokibárányt vettem, kirakom egy tálba, abból választhat minden kissrác, aki locsolkodni jön.
8/8 anonim válasza:
A mi családunkban sosem volt szokás pénzt adni viszont a pároméknál és barátnőméknél mindenki pénzt ad (és vár el). A 14 hónapos kisfiú is 30.000Ft-ot szedett össze tavaly. Szerintem ez egy picit gusztustalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!