Van ötletek karácsonyi ajándékra?
A lányom karácsonykor 2 éves lesz. Meg vagyunk lőve mit vegyünk neki karácsonyra. A probléma ott kezdődik hogy van egy bátyja aki 4 éves és a keresztszülők jóvoltából szinte mindenféle játékot megkapott (pl.: zongora, tanulószék, tanuló kutya, készségfejlesztők, formabedobók, fa puzzle,... stb). Mivel ő már kinőtte így a húga megörökölte. Arra azért sajnálok pénzt kiadni hogy funkcióját tekintve ugyanolyan játékot vegyünk neki mint amilyen már van a lakásban. valamint ez a 2 éves kor olyan rossz, mert a babás játékokhoz már nagy de a komolyabb játékokhoz meg még kicsi.
Ha van valamilyen jó ötletetek mit lehetne neki venni akkor kérlek segítsetek. Már folyamatosan a játékoldalakat nézem hátha meglátok valami jó játékot.
Esetleg a lakásban használható kis csúszda?
kis asztal, kis szék és rajzolos vagy gyurmás dolgok?
ezek jutottak eszembe...
Vegyetek trambulint!Szuper jó!!Persze ne a legkisebb méretet!A mi gyerekeink is imádják!Tavasszal kiteszitek az udvarra(ha van),ősszel be a lakásba!A párommal is szoktunk rajta ugrálni:)
Vagy:Bábos paravánt+bábokat!Ez is szuper!!!
A bátyjától biztos nem örökölt babát! Én most a 2,5 éves lányomnak babákat nézek, pont ma voltunk egy játékboltban, de már a neten is nézegettem. Csak azt nem tudom még eldönteni, hogy újszülött(kopasz) baba legyen, vagy fésülhető, hajas baba. Januárban születik kistestvére és emiatt lehet jobb lenne az újszülött, de olyanja már van( igaz, hogy az kicsi és nem csinál semmit) Van egy csomó féle baba: Mászik, sír, pisil, büfizik, sőt még olyat is láttam ami úszik. Igaz, hogy mindre az van írva, hogy 3 éves kortól, de mivel apró részeket nem tartalmaz, szerintem jó egy 2 évesnek is.
És babakocsit is veszek hozzá mindenképp.
A Lego Duplo is jó ajándék. Van lányosban is: pl Supermarket, állatkert, cirkusz.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Mivel az egyetlen dolog amit nem örökölt a tesótól az a baba. Ezért szülinapra, névnapra, gyereknapra kapott bőven mindenkitől. Van sírós, mászós hajas és kopasz. Plussz járt hozzá babakocsi is. így sajna ezek kilőve. Tavaly karácsonyra kaptak bábszínházat sok sok bábbal. A gyurmás dolgok szintén adottak. Sajna.
Ha már egy kicsit nagyobb lenne annyi ötletem (pl.: gyöngyfűzés, pötyi, babilon, kreatív készletek de ezeket még megenné.)
Talán babakonyhát kéne venni.
Szeretnék még ötleteket.Segítsetek.
Kedves utolsó! Akkor én jó sok pénzt kidobtam, mert már 3 csomag Duplót vettem a lányomnak. Már 1,5 éves kora óta azzal játszik és most 2,5 éves. Szóval az 1 év már le is telt. És most is azt fog kapni karácsonyra, mert még mindig imádja, szinte nem is játszik mással. Nincs olyan nap, hogy ne venné elő. Amúgy nemsokára születik az öcsike és gondolom majd ő is fog vele játszani. Addig nem is akarok rendes legót venni, mert az öcsi szájába kerülhet.
Egyébként van rendes legó a nagyszülőknél és ott meg azzal játszik, de felügyelet mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!