Szerintetek egy védőnőnek elleneznie kell az abortuszt? Szívesen járnál olyan védőnőhöz, aki abortusz-párti?
A mi védőnőnk ugyan kinyilvánította, hogy nem díjazza csak elfogadja az abot, nem ő van abban a helyzetben.
Mikor kérdéssel tanáccsal mentem, mert féltem, akkor kicsit több prót mondott a babó mellett, de zokszó nélkül adta a csv számát, mesélt az itteni rendről, azóta se kérdezi, hogy felhívtam e egyáltalán őket, vagy azonnal kukáztam a számot...
Amíg nem megtéríteni akar valakit így vagy úgy, addig nem zavar, lássa el a feladatát.
Szerintem mindenkinek elleneznie kene az abortuszt, aki a gyilkossagot ellenzi. Ha a vedono nem foglal allast az miert lenne jobb annal mintha megprobalna megmenteni egy eletet. Talan tud olyat mondani, aminek hatasara megis megtartjak a babat. De ez minden emberre vonatkozik, nem csak egy vedonore.
Az abortusz tokeletesen egyenlo a gyilkossaggal. Sot ha azt vesszuk h a sajat gyereket oli meg az ember, akkor meg sokkal rosszabb is.
Ennyi erovel azt is kerdezhetnenk h kell e velemenyunk legyen barmilyen gyilkossaggal kapcsolatban. Normalis ha vki nem foglal allast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!