Mennétek szemetet szedni (Teszedd! Akció) 2 éves gyerekkel?
Figyelt kérdés
Természetesen a megfelelő kézfertőtlenítővel felszerelkezve.2013. aug. 23. 11:55
2/12 anonim válasza:
Én nem. Túl kicsi, végig arra kéne figyelnem mit művel. Ha nagyobb és érti a megmozdulás célját, tudja, mi a különbség a szemét és nem szemét között és felméri a kockázatokat, akkor igen. Óvoda vége felé. Amikor tanul is belőle, nem csak nekem plusz teher, amire még figyelnem is kell. A szemét meg nincs kiválogatva, üveg, gyógyszer, vegyszer, akármi lehet. 2 évesen szerintem ehhez kicsi lenne.
3/12 anonim válasza:
Én sem mennék 2 évessel.
Kicsi még ehhez,nem értené a lényegét.
Utána hogy magyarázod el neki hogy ne szedje fel a szemetet az utcán?
Majd 5-6 évesen talán.
4/12 anonim válasza:
Ennyire kicsivel én sem mennék.
5/12 anonim válasza:
2 évessel biztos hogy nem. Kisiskolással már talán.
6/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mondjuk alapból nem vinnék gyereket ilyen megmozdulásra, én soha nem szemetelek, a gyerekemet is erre fogom tanítani, de hogy más szemetét nem fogom összeszedni, amikor mehetnénk helyette kirándulni , fagyizni stb. az is biztos!
7/12 anonim válasza:
Utolsó: így a gyereked, is olyan önző lesz,mint te.
8/12 anonim válasza:
Hahh, ennyiből nem hiszem hogy le lehetne ezt szűrni. ÉN soha nem szemetelek, megnyugodhatsz hogy soha nem is engedem egyik gyerekemet se szemetelni, de hogy a mi szabadidőnkben nem fogom a gyerekemet arra kényszeríteni hogy olyan emberek szemetét szedje, akik tojnak az egészre, az egész biztos. Sajnálom ha ez önzőség.
9/12 anonim válasza:
Ez önzőség. Ez arról is szól, hogy valamilyen környéket szebbé teszünk. Ha ez neked nem számít, mert nem ott élsz, önző vagy. Ha azért nem számít, mert a szemetelő emberek környékét nem teszed szebbé, akkor buta is vagy, mert ott élnek olyanok is, akik nem szemetelnek. Vagy ha nem is élnek ott, járnak ott. Nem ártana, ha a gyereked is megtanulná, hogy néha bizony más szemetét is szedni kell (vagy hasonlót), ki tudja, milyen munkája lesz. Te arra ezek szerint nem fogod nevelni, hogy több szempontból lássa a dolgokat. Így pedig takarítónál nagyobb karriere nem lesz.
10/12 anonim válasza:
Én se szedtem más szemetét gyerekkoromban, mégis vezető beosztásban dolgozom egy banknál, úgyhogy erről ennyit, úgyhogy nem gondolom hogy a gyerekem majd takarító lesz.
És nem vagyok önző ettől még, hogy ennek nem látom az értelmét. Az az önző, aki elszórja a szemetet és elvárja, hogy más felszedje, nem pedig az, aki ezt nem hajlandó felszedni. Szerintem vannak emberek akiket ezért fizetnek. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!