Budapestiek. Melyik strandra jártok a gyerekkel?
Figyelt kérdés
8 hónapos fiam, és 2,5 éves kislányom van.Melyik strand lenne nekünk a legjobb?
Gyerekkel még csak tónál voltunk, nem vagyok egy strandolós, de most nincs más megoldás.
Köszönöm
2013. aug. 12. 13:47
1/3 anonim válasza:
MI a Pascal-ra járunk, de hozzánk ez van a legközelebb. Melyik kerületben laksz talán úgy egyszerűbb.
Én azért szeretem a Pascalt, mert közel van, tiszta, gyerek medence egyáltalán nem mély, soha nem jöttünk onnan még haza semmilyen betegséggel, fertőzéssel. Negatívum az, hogy kevés az árnyék, igazán ültethetnének több fát!!!
2/3 anonim válasza:
Én a Palatinust nagyon szeretem, csak a közlekedés macerás. Van árnyék, bár mi sátrat szoktunk vinni, sokféle medence, így a gyerekek nem unják meg. A gyerekmedence fokozatosan mélyül, kettővel is jó. A Rómaira szoktunk menni. És ajánlották Pünkösdfürdőt, ezt fogjuk kipróbálni.
3/3 anonim válasza:
Nem kifejezetten strand,de Sportmax hegvidék.A 12.kerületben van,a Mom Parkkal szemben.Mi ehhez közel lakunk,szóval sétálunk,de jól megközelíthető,a Moszkva (Széll Kálmán) tértől,és a Móricz Zsigmond körtértől is csak pár perc.Van szupi gyerekmedence.Tiszta,kulturált.Játszótér az uszoda mellett,van termálmedence is,szauna,gőzkabin stb. Én bátran ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!