Nagyon félek mitől lehet ez a hasammal,3 hónapja szültem?
Sajnos dokihoz jövőhét keddre kaptam időpontot.
A hasam jobb oldala veszesebb, keményebb, mint a bal. A beleim hatalmasakat butyognak, mintha hatalmas buborékok lennének benne. 3 napja iszom actimelt, majd reggelizek és hasmenés szerűen ki is megy belőlem minden. A nap további szakaszában amit eszek az bennem marad. Nagyon aggaszt, hogy a gyomorszájamnál kemény meg az egész jobb oldalt annak érzem. Fájdalmat nem érzek. Viszont mióta észrevettem, hogy keményebb a hasam azóta nagyon stresszelek. Halálfélelmem van, hogy biztos daganatom van meg ilyenek. Borzalmasan aggódom, teljesen kikészülök tőle... Kérlek segítsetek! Amúgy 21 éves vagyok és mint már írtam pont 3 hónapja szültem.
Köszi a nyugtatást. Sajnos nem hiszem, hogy ételtől lenne, mert már 1-2 hete megvannak a tünetek. Megfogadtam pár napja, hogy rendszeresen és egészségesen fogok táplálkozni, uh. biztosan nem ettem semmi rosszat és semmi változást nem észlelek. De nagyon aggódom.
Köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!