Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon félek mitől lehet ez a...

Vav22 kérdése:

Nagyon félek mitől lehet ez a hasammal,3 hónapja szültem?

Figyelt kérdés

Sajnos dokihoz jövőhét keddre kaptam időpontot.

A hasam jobb oldala veszesebb, keményebb, mint a bal. A beleim hatalmasakat butyognak, mintha hatalmas buborékok lennének benne. 3 napja iszom actimelt, majd reggelizek és hasmenés szerűen ki is megy belőlem minden. A nap további szakaszában amit eszek az bennem marad. Nagyon aggaszt, hogy a gyomorszájamnál kemény meg az egész jobb oldalt annak érzem. Fájdalmat nem érzek. Viszont mióta észrevettem, hogy keményebb a hasam azóta nagyon stresszelek. Halálfélelmem van, hogy biztos daganatom van meg ilyenek. Borzalmasan aggódom, teljesen kikészülök tőle... Kérlek segítsetek! Amúgy 21 éves vagyok és mint már írtam pont 3 hónapja szültem.

2009. okt. 29. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szia, szerintem erősen túlaggódod a dolgot. Az actimeltől is lehet hasmenésed! Felhívni nem tudod az orvosodat, hogy megnyugtasson? Nekem is szokott hasonló lenni, hülyén hangzik de az én gyomromat egy doboz sör tökéletesen rendbe teszi iyenkor. (amúgy nem nagyon szeretem a sört) Lehet, hogy valami olyat ettél amit az epéd nehezen visel, plusz a szülés után is rendeződnek vissza belül a dolgok,de ez azért még biztosan nem daganat!!!!!! Ne idegeskedj mert attól valóban megfájdulhat a gyomrod és a babának se jó!
2009. okt. 29. 23:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a nyugtatást. Sajnos nem hiszem, hogy ételtől lenne, mert már 1-2 hete megvannak a tünetek. Megfogadtam pár napja, hogy rendszeresen és egészségesen fogok táplálkozni, uh. biztosan nem ettem semmi rosszat és semmi változást nem észlelek. De nagyon aggódom.

Köszi a válaszod!

2009. okt. 29. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!