Van olyan (nagy) szülő, aki látja, ha csúnyácska a gyermeke/unokája?
Figyelt kérdés
Nem az átlagos, vagy annál szebb gyerekekre gondolok, mert nyilván ez egy árnyalt dolog, és elfogultságában mindenki a sajátját látja a legszebbnek. De mi van azokkal, akiknek TÉNYLEG CSÚNYA a gyereke, az vajon érzékeli?2013. aug. 22. 10:05
1/7 anonim válasza:
Biztosan látja, hiszen nem vak, de tudod, mindenkinek a sajátja a legszebb! ;)
Az én lányom átlagos kislány, szép a pofija, viszont az egyik füle elálló, de nekünk és a családnak ő a legszebb kislány a világon! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is így gondolom, írtam is. Nyilván minden kisgyerekben van (még a kifejezetten szépnél is) vmi "nem arányos", vmi kis "hiba", de ettől még (és/vagy pont ezért) gyönyörű. De vannak kimondottam csúnya gyerekek, én erre lennék kíváncsi, vajon látják-e a hozzátartozók. Pl. az én nagybátyám a saját unokájára mondta (persze viccesen), hogy "paripafejű", a valóban nem túl jól sikerült kisfiúra.. Még nekem is rosszul esett, függetlenül attól, hogy igaza van...
2013. aug. 22. 10:14
3/7 anonim válasza:
Én bízom benne, hogy nem sok van ilyen, szomorú lenne. Minden gyermek egy csoda, és ha már huncutul csillog a szeme, ugyan kit érdekel, hogy nem a legszebb?
4/7 anonim válasza:
Cserediák voltam és az a család ahol laktam ott az anyuka mondta, hogy ő tudja, hogy a nagyobbik lánya nem szép. Nem a gyerek előtt mondta, de én többször hallottam tőle. Nem csúnyázta le vagy ilyesmi, hanem csak annyit mondott rá, hogy nem szép. Szerintem egy teljesen átlagos kislány volt.
5/7 anonim válasza:
Ez ugyanaz a kérdés, mint: Látja-e magáról egy ember, hogy „csúnyácska”?
Vajon látja? (Lásd a Zámbó Jimmyről elterjedt hiedelmet, hogy ő szépnek tartotta magát. :)
6/7 anonim válasza:
Én amikor először láttam a fiamat,nem volt oda tőle,"nem tartottam szépnek" a szobatársam gyereke jobban tetszett. Idővel egyre szebbnek láttam, és így évek utána visszanézve az ujjszülöttkori képei gyönyörű volt. Kislányomnál ugyanez volt a helyzet ,ő nagyon pici volt, vékony, hosszúkás feje, de ahogy teltek a napok őt is egyre szebbnek láttam.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, én is ugyanígy voltam, míg a kórházban voltam mindkét fiammal. Mára pedig már csodálkozom, hogy hogy váltak a világ legeslegszebb férfiúivá.. :)
Egyébként a csecsemők többsége tényleg később alakul, de én konkrétan arra gondoltam, amikor már látszódnak a végleges vonások, nagyobbacska kisember esetén.
2013. szept. 12. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!