Mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Az ablakom alatt van egy játszótér, tele hangoskodó, KÁROMKODÓ (ilyenek a szülők) csemetékkel, akik az ablakom alá pisilnek. Ha meg találom szólítani a gyereket, ő maga lek*váz, a részeges tinianyja pedig elkezd velem ordítani, hogy mit képzelek magamról, hogy szólni merek...ilyenkor mit lehet tenni?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ti megszólítanátok-e egy kb 5 évvel nagyobb anyát, ha a gyerekét nap, mint nap többször megveri az udvar közepén. Szegény gyermek már annyira fél a saját anyjától, hogy csoda...és csak olyan semmiségekért kap verést, mint például felvesz egy eldobott papírt, mert kíváncsi, hisz gyerek...

2013. aug. 10. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

A verésről szólni kell a védőnőnek,vagy a gyámhatóságnak,esetleg bizonyíték ként fel is veheted,hogy tényleg úgy van ahogy állítod.

A szüleid tudják,hogy az ablak alatti részt wc-nek használják a gyerekek? Mit szólnak hozzá?

Én biztos elzavarnám a kölköket és a kölykedzőket- ezek nem gyerekek (bár nem a gyerek hibája,hogy nem nevelte senki)és nem anyák az én szememben- felőlem k.vázhatnának! Szólnék a település jegyzőjének,bár ezt inkább anyukádnak kellene megtennie.

2013. aug. 10. 20:10
 2/4 anonim ***** válasza:
31%
Ez egy játszótér jogosan kiabálnak a gyerekek, hisz a játszótéren szabad. Nem irigyellek, de lassan jön a tél akkor majd kevesebbet lesznek ott a gyerekek. Ha az ablakod alá pisilteti a gyereket akkor szólj neki, én is szólnék. Vigye egy fa alá ami nem valaki ablaka alatt van. Az, hogy ki hogy beszél a gyerekkel, megveri vagy sem az a magán ügye, neked semmi közöd hozzá, így ebbe a vitába inkább nem is mennék bele. (ilyen szülővel szót érteni, aki amúgy is tiszteletlen a gyerekével úgy sem lehet) Ha szóvá teszed majd jön azzal, hogy semmi közöd hozzá (jogos), és neked nincs gyereked nem tudod milyen az.
2013. aug. 10. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

1. szerintem menj ki, és nyugodtan közöld a kedves édesanyákkal, hogy feltalálták a WC-t. Ne enged már, hogy az ablakod alá piszkítsanak a kölykök, mint valami kóbor kutyák!

2. Szerintem nem hallgatna Rád, aki a gyerekével ilyen durva, nem lehet tőle elvárni, hogy vadidegenekkel különb legyen, bár ki tudja... Ha mondjuk annyira megveri, hogy a gyerek kék-zöld, vagy összeesik stb., akkor fel lehet jelenteni a "hölgyet".

2013. aug. 10. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
22%

A játszótér az a gyerekek sportpályája, az azért van, hogy ott szabadon szaladgáljanak és hangoskodjanak, ne máshol (pl. boltban, úttest mellett a járdán).

A káromkodás meg a gyerekverés viszont megértem ha zavar. Elég rossz helyen lakhatsz sajnos. Az ilyeneknek akiket leírtál azoknak hiába szólsz, és ha ez általános arrafelé (tehát nem csak egy ilyen van), akkor csak a költözés az egyetlen megoldás (ha családilag nem is, de te pár év múlva elhúzhatsz)

2013. aug. 10. 20:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!