A ti gyermekeitek sokat nyaraltak az idén?
Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 09:34
11/15 anonim válasza:
Egy hetet voltunk Horvátországban,egy hetet a Balatonnál,5napot Zalakaroson wellnessezni,valamint sokat strdandoltunk a Velen ei-tónál.
12/15 anonim válasza:
Június végén voltunk 5 napot egy fürdőhelyen, most augusztusban pedig 4 napot barátoknál.
13/15 anonim válasza:
4 éves a fiam,ez volt a harmadik nyaralása.két éves kora óta minden évben hat napra megyünk el egy négy csillagos belföldi szállodába.külföldre még nem vágyunk,majd ha sulis lesz.szerintem addig mindegy is,hol hol pancsol,egy három-négy éves még emlékszik rá annyira.meg különben is élmény-élmény hátán belföldön is
idő hiányban csak ennyi volt,majd télen megyünk el még valahova egy hosszú hétvégére,welness és szánkózás
hat hét oviszünet volt,én két hetet voltam szabin júliusban,egyet augusztusban,egy hetet Anyósomnál volt,a többit Anyukámnál és itthon felváltva
voltunk egy napot szomszéd megyeszékhelyen vadasparkban,meg még szeretnék egy egynapos kirándulást a Szalajka völgybe
14/15 anonim válasza:
Sokat nem, egy hetet voltunk a Balatonnál. Jövőre szeretném elvinni, a tengerpartra mert az sem kerül többe. Igaz, öt éve nem voltunk sehol előtte.
15/15 anonim válasza:
Igen sokat. Konkretan 7 helyen voltunk orszagon belul 2-3-4-5 napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!