Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt anyuka aki azért nem...

Van itt anyuka aki azért nem vállal több gyereket, mert fél, hogy belehal a következő terhességbe illetve szülésbe?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 06:32
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem, én nem vagyok ilyen beteg gondolkodású.
2013. aug. 19. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
67%

mért ne félhetne? ha az első, második .. x-edik terhességénél és szülésénél olyan komplikáció volt hogy majdnem ottmaradt ő vagy a baba, vagy mindkettő!

Szerintem ilyen esetben totál megérthető a félelme!!! Ha velem ez történt volna - lehet én sem vállalnék több gyereket!

Még mindig tök sokan azt hiszik, hogy a terhesség és a szülés egy baromi jó dolog!!! Mert ezt hirdetik a média meg minden, arról meg csak szösszeneteket kapunk ha valami balul sül el, Egy komplikáció rohadt veszélyes a nőre és a babára nézve is!

2013. aug. 19. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Igen, én. Nem beteg vagyok, csak 3 császárom volt eddig, amiből az utolsó hegszétválás miatt életmentő volt. Akkor elkötöttek, mégis teherbe estem. Sajnos későn vettük észre, mivel az elkötés miatt nem gyanakodtunk rá, így elvetetni nem lehetett. Így nagyon félek most, 36 hetes vagyok, még 2 hetet kellene kibírnunk. Félek attól, hogy baj lesz. A doki szerint több,mint valószínű, hogy kiveszik a méhemet, hogy ne lehessen több baba, hiszen már el vagyok kötve, mégis sikerült.
2013. aug. 19. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

Hát nem semmi, én is most várom a 3-at, két császár után ez is az lesz, ez már biztos, és szintén el fognak kötni. De nem várjuk meg a 40 hetet, max 37- nél császár lesz, így döntött a dokim. 32 hetes vagyok, minden héten nézi uh-n a hegvastagságot, jelenleg hetek óta 6,5 mm. De én is tartok azért a császártól, mégiscsak egy komoly műtét, szóval bízom benne, hogy a végén mindketten jól leszünk.

Előző, sok sikert kívánok nektek!

2013. aug. 19. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor nem gondolkozni kell, hanem cselekedni.
2013. aug. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!