Van itt anyuka aki azért nem vállal több gyereket, mert fél, hogy belehal a következő terhességbe illetve szülésbe?
mért ne félhetne? ha az első, második .. x-edik terhességénél és szülésénél olyan komplikáció volt hogy majdnem ottmaradt ő vagy a baba, vagy mindkettő!
Szerintem ilyen esetben totál megérthető a félelme!!! Ha velem ez történt volna - lehet én sem vállalnék több gyereket!
Még mindig tök sokan azt hiszik, hogy a terhesség és a szülés egy baromi jó dolog!!! Mert ezt hirdetik a média meg minden, arról meg csak szösszeneteket kapunk ha valami balul sül el, Egy komplikáció rohadt veszélyes a nőre és a babára nézve is!
Hát nem semmi, én is most várom a 3-at, két császár után ez is az lesz, ez már biztos, és szintén el fognak kötni. De nem várjuk meg a 40 hetet, max 37- nél császár lesz, így döntött a dokim. 32 hetes vagyok, minden héten nézi uh-n a hegvastagságot, jelenleg hetek óta 6,5 mm. De én is tartok azért a császártól, mégiscsak egy komoly műtét, szóval bízom benne, hogy a végén mindketten jól leszünk.
Előző, sok sikert kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!