Mennyi idő után "ideális" a babavállalás?
Ne haragudjal, de nagyon gyerekesen gondolkodsz! Meg nem is igazan ismeritek egymast. Nekem ugy tunik, neked teljesen mindegy, hogy kinek szulsz, csak mar szulhessel!
Most, hogy o nem akar meg gyereket, ami teljesen ertheto is, mar vege is a kapcsinak??? Ennyi? Hat gondolom, hogy te is mennyire odalehetsz a baratodert. Lehet hogy most azt mondja, hogy veled akarja leelni az eletet, hiszen szerelmes, ilyen rozsaszin felhos szerelemben eg. Ami elmulik.
En nem azt mondom, hogy 10 ev utan kell babat vallalni, de azert nem is par honapi ismeretseg utan.
Az nagyon jo, hogy egyutt eltek, hiszen tenyleg lakva ismeri meg az ember a masikat, viszont varjal meg!!! Hova sietsz? Ismerd meg eloszor a parodat es amikor mar minden porcikaddal ugy erzed, hogy vele tudsz elni orokre, akkor johet a baba.
Ugye egyedul sem akarsz egy gyerekkel maradni? A ffi-ak megijednek attol, hogy egy no azonnal gyereket akar. En teljesen meg is ertem ezt.
10-28 16:47-es vagyok
Azt hiszem, nagyon beleélted magad, ezért lombozódtál annyira le. De az, hogy nem akar tőled gyereket hat hónapi ismeretség után, nem azt jelenti, hogy valami baj van köztetek. Ne legyél ennyire akaratos, mert az nem vezet jóra. Mi is együtt akartuk leélni az életünket, nem hiába kérte meg a kezem hat hónap után. De a gyerekre csak 5 év házasság után bólintott rá. Annyiszor elmondtam már, de most is megismétlem: a férfi másként működik, mint a nő, nem életcélja a gyerek, nem fél a biológiai órától. Attól tart, hogy nem fogja tudni eltartani, hogy nem fogja tudni nektek megadni mindazt, amire szükségetek van. Az én párom is hasonló kifogásokra hivatkozott, mint a tiád. És most itt vagyunk, 7 éve együtt, hat éve házasok, imádjuk egymást és most várjuk az első babánkat. A férfiakat elrettenti a tény, ha egy nő alig pár hónapnyi „dugás” után (bocsi a kifejezésért, de 4 hónap együttlét még nem egyenlő az együttéléssel) azzal áll elő, hogy gyereket akar. Bár nő vagyok, őt is megértem. Neked az az egyetlen hátrányod, hogy későn találkoztál vele, és attól tartasz, hogy kifuthatsz az időből. Ő nem fut ki semmilyen időből. Neked is toleránsabbnak kell lenned.
utolsó vagyok
És még annyit, hogy egyetértek az előttem szólóval: nem igazán szeretheted őt, ha ilyen könnyen „megsértődsz” és ki is akarsz lépni a kapcsolatból, mert nem akar „felcsinálni”. Gondolkozz el ezen is.
Én viszont teljesen megértelek, nem feltétlenül értek egyet az előttem szólókkal.
Tény, hogy a pasik másképp működnek. De lehet olyat találni, aki néhány hónap együttlét után mindent akar! Én nem alkudtam meg, ha vártam is, később kiderült, hogy felesleges volt :P Nem vagyok már 20 éves, de rám talált a boldogság, és a közös gyerekünket várom. Ő nem keresett kifogásokat, elég érett már, Neki is van sok rossz tapasztalata. Mi tudjuk, hogy egymásnak lettünk teremtve, és nincs mire várnunk. Nem is várunk, hanem örülünk egymásnak, éljük a KÖZÖS életünket :)
Nagyon jó, hogy nem alkudtam meg valamelyik előző kapcsolatomban, amit komolynak hittem, érdemes volt merni és tudni elszakadni, mert így találkozhattam Vele!
Anyuci kedvenceiről meg regényt lehetne írni :P
10-28 16:47-es vagyok megint
Tényleg nem az idő, hanem az együtt töltött idő minősége, mennyisége dönti el, ki mikor vállal gyereket. Egy éve ismertem a páromat, mikor összejöttünk, első éjszaka lefeküdtünk egymással, házasságig - nem túlzok - minden nap összetettük, amink van. Hat hónap után megkérte a kezem, 11 hónap után házasodtunk össze. Azóta is dúl a szerelem. De amit egy férfi most éppen nem mer felvállalni, azt nem tudod ráerőltetni, szóval ha másnak nem tetszik a véleményem, akkor is kitartok mellette, hogy neked is engedned kell, nemcsak neki. Ha pedig adóssága van, akkor meg is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!