Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek is jó kibúvó a terhessé...

Nektek is jó kibúvó a terhesség, majd a kisbaba? Csak őszintén.

Figyelt kérdés

Én beismerem,mióta terhes vagyok,azóta sokszor használom ezt kibúvóként olyankor ha nincs kedvem valamihez.

anyósékhoz például hetek óta nem voltam,mondván nem birok kocsiban ülni.Pedig csak nincs kedvem hozzájuk,de ezt ugye így nem mondhatjuk meg.Vagy egyik rokonnak kellett volna gyerekre vigyázni,de nemet mondtam,hogy nem vagyok jól.

De párom is velem takarózik,anyám hivta szilvát szedni,de nemet mondott,hogy nem hagy itt engem,rosszul nézek ki.(pedig épp nagytakaritottam,csak nem volt kedve 40 fokban szilvát szedni).

Ti is csináltok ilyet

2013. aug. 16. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem csináltam ilyet, most sem csinálok.

Miattad és a hasonlóan gondolkozók miatt bélyegzik meg a terhes nőket meg a kismamákat, ne is csodálkozzunk hogy a társadalom így áll a gyerekes nőkhöz....

2013. aug. 16. 10:58
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Én sem csináltam sosem ilyet, pedig már a harmadik babám lesz
2013. aug. 16. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nem, soha. eleve szeretek segíteni a családnak, na meg a babámra soha nem fognék rá semmit :)

apámra én főzök, anyóséknak gyakran vásárolok, viszem anyósomat kocsival ide-oda ha kell, tesóm gyerekeire vigyázok, nagyszüleim kertjébe besegítek amit kell, mellette dolgozom és van egy 4 évesem.

fáradt vagyok, sőt kimerült, de majd visszakapom tőlük a segítséget ha úgy alakul :)

2013. aug. 16. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Én is csináltam ezt, főleg a második terhességem alatt, mert amúgy is a Nagylányra voltak jobban kíváncsi, mindenki, nem a pocakos Anyjára.

Aztán amikor az Öccse megszületett és már nem tudtam szoptatni, akkor is pár órára átvitte a Párom őket, addig én legalább itthon pihenhettem, vagy éppen a dolgomat is tudtam csinálni.

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. aug. 16. 11:06
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem, nem használtam kibúvóként soha. Eszembe sem jutott, ha valahová nem akartam menni, megmondtam őszintén.
2013. aug. 16. 11:08
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
Munka alól nem bújtam ki, de volt pár ismerős, akivel nem volt kedvem találkozni és azt mondtam, hogy nem érzem jól magam.
2013. aug. 16. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem csináltam ilyet, mert ha a családomnak szüksége van rám, nem leszek bunkó. De hogy te csinálod még hagyján, de hogy a párod is az kicsit gáz... Neked sem fog jól esni, ha valaki majd kamu indok miatt nem segít neked, vagy nem lesz kíváncsi a gyerekedre.
2013. aug. 16. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálok ilyet (épp várandós vagyok, harmadik trimeszter eleje). Sőt, mások szólnak rám, hogy mit nem kellene már csinálnom.
2013. aug. 16. 11:15
 9/12 A kérdező kommentje:
Munka alól nem bújok ki,35.hétben járok,még legalább 3 hetet fogok is.
2013. aug. 16. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
13%
Munka alól én sem bújok ki ezzel, de rokonlátogatás ellen mi is használjuk. Anyósomékhoz pl. nem megyünk, messze van, vezetni fárasztó és stresszes oda (én vezetek, a párom nem), vonatozni meg a pisilés miatt nem akarok. És ez szerintem normális is, mert azért csak jobban esik kímélni magam, ami amúgy is nyűg, azt nem csinálom.
2013. aug. 16. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!