Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg gyakori a Zétény név?

Tényleg gyakori a Zétény név?

Figyelt kérdés
Kisfiamat így hívják, és már sokszor olvastam ezen az oldalon, hogy nagyon gyakori név. Pedig én nem ismerek más kisgyereket akit így hívnak, és még mindig van aki rácsodálkozik a nevére.
2013. aug. 15. 23:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én ismerek többet is(megyeszékhelyen lakunk)

amúgy szerintem szép név

2013. aug. 16. 08:05
 12/17 anonim ***** válasza:
èn egy Zètényt ismerek.szerintem ritka nèv.Nekem is Nòràm van felênk most épp nincs màsik, de ha kb 20 lenne akkpr is ìgy hivnànk...:-)
2013. aug. 16. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Közvetlen környezetemben nincs ilyen nevű fiú, de Fb-n sokat találkozom ezzel a névvel kisfiúk körében.
2013. aug. 16. 09:33
 14/17 anonim ***** válasza:
kisfiamnak 2 kisbarátja is Zétény, van az oviban is 2 kisfiú és nekem van 3 ismerősöm akinek így hívják a fiát. mind 3-5 éves. felénk nagyon gyakori
2013. aug. 16. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:

3 család ismerősöm van akiknek 2 fia van és mindegyik Zalán és Zétény :D

Nálunk nagyon gyakori.

2013. aug. 16. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én fiamat is Zéténynek hívják, most 3 éves. Amikor megtaláltuk ezt a nevet és eldöntöttük, hogy ezt a nevet adjuk a babának, akkor még senkit nem ismertem ilyen névvel, sőt nem is hallottam korábban. Azóta több gyereket is ismerek, akit így hívnak, de szerintem azért még nem annyira gyakori, remélem nem is lesz! :)
2013. aug. 18. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Felénk nagyon gyakori név, majdnem minden 2. kisfiút így hívnak, de kb. csak az utóbbi 2-3 évben lett ennyire gyakori név, legalább is felénk. De sztem szép név :)
2013. nov. 23. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!