Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg gyakori a Zétény név?

Tényleg gyakori a Zétény név?

Figyelt kérdés
Kisfiamat így hívják, és már sokszor olvastam ezen az oldalon, hogy nagyon gyakori név. Pedig én nem ismerek más kisgyereket akit így hívnak, és még mindig van aki rácsodálkozik a nevére.
2013. aug. 15. 23:52
1 2
 1/17 sdan válasza:
én még soha nem halottam ilyen névről...:)
2013. aug. 16. 00:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam ilyen nevű emberről.
2013. aug. 16. 00:02
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem gyakori.

Nagyon ritka

2013. aug. 16. 00:04
 4/17 anonim ***** válasza:

Ajtonyt már hallottam.

De az is ritka nagyon.

2013. aug. 16. 00:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj.:) Én ugyanebben a helyzetben vagyok, a fiam meg Noel. Amikor kiválasztottuk (12 éve), még nem ismertem egy családot sem, ahol volt Noel, most meg gyakori név lett. De a legrosszabb érzés itt olvasgatni, hogy "fúj de ronda, sose adnám, lányos, nyálas, tömegnév" -ez azért már túlzás szerintem. Én csak egy Zétényt "ismerek", egy nappal a fiam előtt született, egy szobában voltunk. Szerintem ne foglalkozz ezzel. Egyébként a környéken én sem ismerek más Noelt, remélem, nem lesz olyan rengeteg, mire oviba, suliba megy.:) Ha a környékeden nincs, akkor meg tényleg semmi jelentősége. Nevet változtatni úgysem fogunk emiatt.:) Ugyanez van a Hannákkal, Emmákkal, Katákkal, Lilikkel, Leventékkel, Bencékkel, sorolhatnám.
2013. aug. 16. 00:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ismerősöm, akinek az 5 éves kisfiát így hívják.
2013. aug. 16. 00:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Amúgy van egy híres modell, Dombi Zétény. Annyira nem híres persze, csak egy időben felkapták valamiért a nevét, egy reklámfilm kapcsán, és ez kb. pont 5-6 éve lehetett, tehát akkortájt tetszett meg többeknek is ez a név, azóta van több Zétény.
2013. aug. 16. 00:27
 8/17 anonim ***** válasza:
Felénk több kisfiú is kapta ezt a nevet mostanában, mint ahogy gyakori a Hunor és a Csanád is. Én a lányomnál vagyok így, mint te a fiadnál. Őt Nórának hívják, a statisztika szerint a 4. leggyakoribb kislánynév. Pesten, a szülészeten is húzták a szájukat, hogy már megint egy Nóra, majd az oviban, meg a játszótéren, ha elkiáltja magát valaki, blablabla... Nemrég nézegettem a neten a településünk honlapján az oktatási adatokat. Két lépésben elérhető, hogy a bölcsibe, oviba melyik csoportba hány gyerek jár, név szerint felsorolva, ugyanígy az általános iskola évfolyamai is név szerint. Kíváncsiságból elkezdtem számolni a Nórákat. 682 gyerekből 9 Nóra van, 2-14 éves kor között, szerintem ez nem olyan vészes. Azok között, akik még nem járnak bölcsibe, nem tudom, de a játszótéren az én lányom az egyetlen Nóra.
2013. aug. 16. 04:57
 9/17 anonim ***** válasza:
Én még nem ismerek egy Zétényt sem. Nem hiszem, hogy olyan gyakori lenne. Valamint sajnos mikor az ember nevet választ nem tudja mások milyen neveket választanak. Nekünk szóba jött a Noel név, végül nem az lett, de szerintem nagyon szép név.
2013. aug. 16. 07:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, gyakori. Én sok, mostanában született babánál látom, hogy Zétény lett a neve.
2013. aug. 16. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!