Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori a Norina...

Mennyire gyakori a Norina név? Sok ilyen nevű kislányt ismertek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 07:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Azt nem tudom mennyire gyakori én most hallottam először és egyet sem ismerek a környéken és az ismerőseim köreiben sem tudok róla. Szerintem nem túl gyakori.
2013. máj. 31. 07:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A Norina a Nóra olasz becenevéből alakult ki, a Nóra név 2011-ben a 4. leggyakoribb név volt, de Norina alakban ritka.
2013. máj. 31. 07:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Norina ritka én Dorinákat ismerek. Nekem tetszik.
2013. máj. 31. 08:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Igen azt tudom hogy a Nórából származik. :) Azért érdekel, mert a lányomat így hívják, születése előtt nem nagyon találkoztam vele,de mostanában sokszor hallom,lehet hogy eddig csak nem tűnt fel... :)

És amúgy tetszik a név?

2013. máj. 31. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, szívesen lennék Norina a Nóra helyett! Bár biztos a Norinát is Nórinak becézik, ahogy engem :))

Egyébként nem ismerek senkit, akit így hívnak, szerintem nagyon ritka ez a név, viszont sokkal lágyabb, szebb hangzású, mint a Dorina.

2013. máj. 31. 08:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Én egy Norinát sem ismerek. Nóra viszont rengeteg születik mostanság. Őszintén szólva nekem nem tetszik egyik sem. :)
2013. máj. 31. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a Nóra és a Norina is nagyon tetszik. 3.babát várom, az elmúlt jópár évben rengeteg gyerekkel kerültünk kapcsolatba (ovi bölcsi suli stb) és elvileg gyakori a Nóra név, de ahhoz képest egyet ismerek, Norinát pedig egyáltalán nem, egy darabot se. Nekem is nagyon tetszik lehet végül mi is ezt választjuk (a Nórát csak azért nem mert egy tagú 3 betűs vezetéknevünk van amihez egy hosszabb név sokkal szebben hangzik).
2013. máj. 31. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyet ismerek a tágabb baráti körből!
2013. máj. 31. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy Norinát ismerek.Nem egy gyakori név.
2013. máj. 31. 09:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Felénk a Hanna mellett az egyik leggyakoribb név.
2014. júl. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!