Szép név a KATINKA? Ismertek olyan kislányt, akit így hívnak?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lesz gyakori ez a név a lányom korosztályában.2008. dec. 16. 13:58
1/11 anonim válasza:
szia, én ismerek de olyan 14 éves...meg keresztanyám...nem gyakori s nagyon szép név sztem:)kedves is, s Minkét katinka akit ismerek nagyon szép:)-a névhez méltóan természetesen
2/11 anonim válasza:
nekem nincs katinka nevű ismerősöm. nekem ez a név olyan,hogy babának,gyermeknek tündéri név,de felnőttben már furcsa (nekem!)
3/11 anonim válasza:
első vayok:)nekem keresztanyám 44éves s olyan nekem mint bármely más név....ezt szoktuk meg s kész...olyan mint a juli mari stb:)
4/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név, olyan jól cseng :) Nekem tetszik nagyon.
5/11 anonim válasza:
Én ismerek ilyen nevű kislányt aki 6 éves. A lányom legjobb barátnője az oviba. Kedves, aranyos kislány.
Maga a név nekem nem annyira tetszik, de mindenki maga dönti el milyen nevet választ a gyerekének.
Ha nektek ez tetszik a legjobban, akkor adjátok ezt, nincs vele semmi gond.
6/11 anonim válasza:
Az unokatestvérem Katinka:) igaz már felnőtt, szerintem szép név, mi Tinkának hívjuk. És van az oviban is egy kislány, ahová unokahúgom jár, ő 4 éves. Mást nem ismerek személyesen rajtuk kívül.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! aranyosak vagytok!
2008. dec. 16. 15:08
8/11 anonim válasza:
Kislánynak tündéri, felnőttenk már egy kicsit furi...pl. mi van ha miniszterasszony lesz Katinka névvel! :)
Egyébként tényleg szép!!!
9/11 A kérdező kommentje:
utolsónak: ha jól tudom, Andrássy Katinka grófné volt, és az sem kevésbé felelősségteljes pozíció, mint egy miniszterasszonyé:)
2008. dec. 16. 15:45
10/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem is szép név és lassan ritkaságszámba megy. Nem ismerek ilyen nevű kislányt,középiskolában tanítok, és ott sincs. Katalinból is csak 2 van a suliban.
(Mi a Katalin nevet választottuk a babának)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!