Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyed alatt megszűnt a munkavis...

Gyed alatt megszűnt a munkaviszonyom (felszámolás). Kell jelentkeznem a munkaügyi központban?

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 12:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Holnap újra felhívom a munkaügyi központot, megkérdezem erről is őket.
2013. aug. 15. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Megírnád légyszíves a válaszukat?
2013. aug. 15. 22:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Beszéltem az OEP-pel, a kiskönyv nálam marad addig, amíg nem találok új munkahelyet.

Beszéltem a Munkaügyi Központtal is, nekem jár a gyes után az álláskeresési járadék 3 hónapon át (de ez mindenkinél más, nekem több év munkaviszonyom volt, mielőtt megszűnt).De ez a jelen törvény, mire lejár a gyesem, addig megváltozhat még párszor.

2013. aug. 16. 08:38
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogy tőlem miért kérték be a kiskönyvemet. azzal magyarázta az ügyintéző, hogy most ők a kvázi munkáltatóm. hm.... Ez vidéki oep, név szerint tudom, hogy kinél van az ügyem. Remélem nem lesz gond....

A Munkaügyi Központos dolog azért megnyugtató, bár én 3 gyereket szültem 2-2 év különbséggel, de előtte nekem is folyamatos munkaviszonyom volt. Ne kerüljön rá sor, de nem árt tudni, hogy mi járhat, ha baj van.

2013. aug. 16. 13:03
 15/15 A kérdező kommentje:

Mentem ma orvoshoz, és azt jelezte ki a rendszer, hogy nincs tb-m.

Felhívtam az oep-et és a kormányhivatalt, azért nem látszik a tb-m, mert nem küldtem vissza a kis lila tb-kiskönyvet. Még jó, hogy anno felhívtam őket, hogy mit csináljak a könyvvel.

2013. okt. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!