Munkáltatói Igazolás beszerzése a felszámolás alatt lévő cégtől? Hogyan? "Ki" tudja a Munkáltatón kívül nekem leigazolni, hogy a munkaviszonyom még fennáll?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 14:13
1/6 anonim válasza:
felszámolás alatt álló cég igazolásával semmire nem mész, nem kapsz hitelt, megnézik a cégjegyzékben
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiteligényléshez kell!
2012. máj. 19. 14:10
3/6 anonim válasza:
akkor meg a felszámolóbiztoshoz menj!
4/6 A kérdező kommentje:
Az e-cegjegyzek.hu-n néztem az adatokat. Lehet Neked ez most borzasztó hülye kérdésnek fog tűnni,de nem tudom:
A végrehajtást elrendelő megnevezése: Apeh.... - ide kell "mennem" (írnom)?
2012. máj. 19. 17:56
5/6 anonim válasza:
nem, a felszámolóbiztos nevét kell kiderítsed...
amúgy minek ilyen papír? nem értem, hogy mire mennél vele bárhol is viszont ha megírnád mire kell, akkor tudná esetleg valaki, mit adhatnál be helyette
6/6 A kérdező kommentje:
Azt hogy tudom kideríteni?
Ezt a papírt helyettesíteni nem lehet! A gyed-em elbírálásához kell,hogy 3 gyermekemmel,egyedül,ne kelljen megint hosszú hónapokat várni,mire elbírálják...
2012. máj. 19. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!