Akinek koraszülött volt a babája mennyi idő után engedték haza?
Köszönjük!
Igen, tudom. Olyan szèp szemei vannak:-)
Ha gondoljàtok kèpet is teszek fel róla.
Nagyon édes. :)
32. héten szültem placenta leválás miatt.
32 cm 1680g volt ekkor
3. héten 1890g volt amikor haza engedték.Azt mondta akkor a doki, hogy hivatalosan meg kéne várni a 2000g-ot, de anyira erős hogy sokkal jobban fog fejlődni itthon a családi légkörben, mint bent a kórházban.
Mivel nem állt módomba befeküdni hozzá a kórházba (nem láttam csak 5 naposan először, mert azonnal másik kórházba szállították), így naponta egyszer 1-2 órára mentem be hozzá, ha é etettem lényegesen többet evett mint amikor a nővér.Talán ezért is volt ez a döntés.
Ők hihetetlen módon akarnak élni, és tudnak küzdeni.
Amikor megszületett azt mondták a páromnak hogy ha az első 2 hetet túléli akkor nyugodhatunk talán meg.Amikor először bementem hozzá, lélegeztető gépen volt és a doktornő azt mondta minimum 3 hétig szükség is lesz rá.Másnap reggel mentem be, és a közelébe sem volt a lélegeztető.Alig azután hogy előző nap eljöttem beindult a normális légzése. :)
Jövőhéten tölti az 5. életévét, és szépen utolérte magát.
Amennyi csak tudsz legyél vele, nagyon sokat számít.
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!