Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Neked mi a véleményed arról,...

Neked mi a véleményed arról, ha valaki elengedi a nem egészen 2 éves gyerekét a nagyszülőkkel nyaralni 1 hétre?

Figyelt kérdés
Nem kicsi még ehhez egy ekkora gyerek?
2013. aug. 13. 09:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Semmit, én is engedtem volna ott aludni nem volt még az enyém se 2 éves de nem maradt haza kellett hozni.
2013. aug. 13. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Kapaszkodj meg!6 hónapos voltam mikor egy hatalmas hó tönkretette a házunk tetőjét.1 hétig voltam a mamámmal egy másik városban rokonoknál míg anyuék új tetőt csináltak.Semmi bajom nem lett,utánna is elmentem anyuék nélkül mamával akár a világ végére is :) Hagy vigyék legalább nagyobb korukban is jól ellesznek máshol pl a nyári szünetben
2013. aug. 13. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:

20 hónapos 8 hónapos aludt először anyósomnál. Azóta már sokszor! Sőt most nyáron kb. két hetente valamelyik nagyi elkéri egy-egy éjszakára. Imád velük lenni, én pedig mindkettőben maximálisan megbízom!

Máskérdés, hogy egy hétig kizárólag magam miatt nem hagynám még ott, mert nekem hiányozna, de szerintem ő ellenne!:)

Ráadásul már beszél, így el tudja nekik is mondani,hogy mit szeretne!

2013. aug. 13. 13:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jól teszi, és a gyereknek is nagyon jó.Egyátalán nem kicsi ehhez.
2013. aug. 13. 16:34
 15/19 anonim ***** válasza:
7%
Azt, hogy szabadulni akar a szülő a gyerekétől. Igenis kicsi még hozzá, akármennyire is ismeri a nagyszülőket. Mindenre meg kell érni agyilag is. Még gondolatban sem tudnék egy hétig külön lenni a gyermekemtől. A nyaraltatás nem a nagyszülők, hanem a szülők dolga. A gyerek még semmit nem érez abból a "kikapcsolódásból". Arról nem is beszélve, hogy egyik nagyszülőt sem tenném ki annak a strapának, ami egy 2 éves gyerek "nyaraltatását" jelenti. A nagyszülőknek is kell a pihenés, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy egy kétéves után szaladgáljanak egész nap. Az neked lenne nyaralás, nem nekik. A mai nagyszülőket így is szépen kihasználják. Mondom ezt én, aki fiatal anyuka vagyok...
2013. aug. 13. 17:23
 16/19 anonim ***** válasza:
utolsó pedig egy besavanyodott vénasszonyhoz hasonlóan gondolkodsz
2013. aug. 13. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:

15. válaszoló mindenki magából indul ki. ;)

És az utolsó válaszolónak igaza van. Ha az a gyerek szereti és jól elvan a nagyszülőkkel miért ne lehetne náluk? Ha egy nagyszülőnek teher lenne a 2 éves unokájukkal együtt akkor nem vállalnák. Nincsenek kihasználva. Például az én anyósomék nagyon messze laknak tőlünk. Ritkán látják az unokájukat. És végképp nem érzik tehernek a lányomat. És nem is öregek hozzá. 50 és 55 évesek. Az más ha egy 65-70 évesre akarod hagyni de ha neki akkor is belefér és bírja és a gyerek is élvezi jól érzi magukat velük miért rossz az a szülő?

És azt sem értem manapság miért kell annyira magához láncolnia a gyereket a szülőnek? Sokszor tapasztalom azt h sok gyerek az anyján kívül nem ismer és nem is akar mással lenni. Túlságosan óvva, féltve vannak manapság. És aki kicsit is nagyikkal vagy más rokonokkal vannak a gyerkőcök máris rossz szülőnek van titulálva.

Mondjuk még mindig azt mondom kinek mi fér bele. Ha vkinek az a jó h egyáltalán nem az is az ő dolga de ha hagyja attól még nem passzolja és hanyagolja el a gyerekét.

2013. aug. 13. 20:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Szabadulni akar a gyerekétől?ilyen ostobaságot ,hogy lehet leírni?15 válaszoló azt hiszed a majomszeretet vezet valahova?pont az ilyen szülők mint te azok akik a gyereket felhasználva szuperanyaként tündökölnek....rátelepszenek a gyermekre és tönkreteszik.....az egyik ismerösöm anyja pont ilyen....szegény nő sosem engedte az anyja sehova,sosem volt normális kapcsolata,most 40éves de anyuval lakik és vele alszik....anyu főzi a kávét és osztja be az idejét....teljesen életképtelen és frusztrált....na ide vezet a majomszeretet....az én lányom imádja a nagyszüleit,és kicsi kora óta sok-sok élménnyel jön haza tölük .....kedves 15 válaszoló én nem lennék a gyermeked....
2013. aug. 14. 07:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Még annyit fűznék elöző momdandómhoz,arról a nagyszülőről is meg van a véleményem aki teherként éli meg az unokával töltött időt....az én édesanyám kivirul és mint mondja neki a legnagyobb pihenés amikor a lányommal bohóckodhat....
2013. aug. 14. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!