Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korában engednétek...

Hány éves korában engednétek gyereketeknek a köldök piercinget?

Figyelt kérdés
jól tanulok és gondoltam anyát ráveszem egy köldók pcre:) kíváncsi vagyok ti milyen korban ajánljátok? jól tanulok,megbízható vagyok..iskolában természetesen takarnám.
2013. aug. 12. 13:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16 köról. te mennyi vagy?
2013. aug. 13. 23:57
 12/15 anonim válasza:
nekem anyu tegnap engedte meg :) 14/L pár nap mulva leszek 15 :)) inkább a köldök pc-t engedte meg minthogy tetkót vagy fültágítót csináltassak
2013. aug. 14. 15:21
 13/15 anonim ***** válasza:

mondjuk a fültágítót a büdöséletbe nem engedném meg, plána lánynak... (mondjuk fiúnak se...)

Annál undorítóbb dolog nincsen, nem is értem meg, hogy tetszhet ez valakinek...

pedig nem vagyok öreg, 22 éves...

2013. aug. 14. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én anyuka vagyok, és van fültágítóm. :) Persze nem olyan nagy. Semmi durvát nem látok benne, ha akarja, kiveszi az ember, nem túl nagy lyuk összenő egy hét alatt. Nem tudom miért jobb a tetkó, amit aztán örök életében hordozhat.
2013. aug. 14. 15:50
 15/15 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok..és úgy néz ki,jövőre ha jó lesz a bizim megkapom:)
2013. aug. 14. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!