Az ADAMO hintákban ülő gyerkőc is tud hintázni/rugózni?
Az én picim is használta kb 8hónapos koráig.Rugózott benne,meg aludt, már sajnos nem tudom beletenni,mert kimászik belőle EGY HÓNAPJA.:(
10 HÓS
van egy ABC design Twister hintánk, de abban valahogy nem ül kényelmesen, bevág a 2 lába között. 2 éves a gyerek, a hintát imádja, nem tudom, hogy érdemes lenne-e lecserélni ilyenre.
Attól tartok, hogy kimászna belőle, illetve ha magasabbra teszem, már nem biztonságos, mert nem elég magas.
2 évesnek már nem vennék Adamot
amint ki tud belőle mászni, már nem biztonságos és 2 évesen már simán kimászik belőle, sőt jóval korábban is
Az eredeti Adamo hintának a legfontosabb ismérve, a kötélzet állítását szolgáló csúszónyolcas alkatrész!:-) Az ilyen tipusú hintáknak ez a legfontosabb biztonsági eleme!!!
Amint felül a hintában a gyermeked, a magasságot úgy kell beállítani, hogy csak a lábaujja érje a földet! Így a baba súlypontja előre helyeződik, tehát a fenekénél belefeszül a hintába, így nem tudja visszahúzni a lábait!!!! Ez nagyon fontos!!! Így sem kifordulni, sem kimászni nem tud belőle!! Persze felügyelet nélkül nem szabad őket hagyni hintázni, hiszen tudjátok "a kisördög sohasem alszik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!