Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nőnek volt már abortusz...

Ha egy nőnek volt már abortusza, szerintetek érdemel később gyereket?

Figyelt kérdés

Sokan normálisnak tekintik az abortuszt, sőt, 3 hónapos terhesség után is csak az anya egészsége érdekében nem lehet már elvetetni.

Ha anyagi okok miatt nem tudta volna felnevelni, akkor később érdemel? Sztem ha vki nem tud megfelelő anyagi körülményeket biztosítani, az ne dugjon orrba-szájba, vagy védekezzen felelősségteljesen!

Számomra az abortusz csak akkor elfogadható, ha az anya belehalhat a szülésbe, vagy maradandó kásorodást szenvedhet, ill. a császármetszés sem lehet számára megoldás.

Ha vki nem tudja felnevelni, még mindig örökbe lehet adni: rengeteg pár hiába próbálkozik, mit meg nem adna, de nem lehet gyereke...

Ti hogy látjátok?

16/L

2009. okt. 26. 14:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy, nem baj ha van véleményed, írd le nyugodtan, mint meg is tetted. Csak észszerűen... Ne ítélkezz! Majd a sors dönt mindenki felett, ez nem a te dolgod. Feltettél egy kérdést, mi pedig elmondtuk a véleményünket, de akkor ne "sértődj" be, ha nem értünk veled egyett.
2009. okt. 26. 15:13
 22/27 anonim ***** válasza:
*ne legyen
2009. okt. 26. 15:13
 23/27 A kérdező kommentje:

15:10 igazad van, én spec. arra gondoltam, hogy volt egy film, amiben egy nő nyilatkozta, hogy elvetette a gyerekét, később lett neki, és nagyon megbánta, hogy elvetette az előzőt, és sokat gondolt arra, hogy milyen is lenne a gyereke, ha nem lett volna abortusza. De hát igen... Anyai szeretet nélkül nehéz lenne...

Kösz a rendes válaszokat!

2009. okt. 26. 15:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Persze, utólag általában megbánják az emberek, hiszen akkor már tapasztaltabb fejjel mást gondolnak, úgy gondolják rosszul döntöttek, pedig ez sima bűntudat. Azt hiszik minden tökéletes lett volna, de lehet, hogy a baba és az anya élete is tönkrement volna. Az, hogy ezután bűntudatuk van, azt bizonyítja van lelkük, és nem rossz emberek, csak előfordult velük valami, amiben hoztak egy döntést. Nagyon sajnálom a bűntudatos embereket, van, aki sosem békül ki saját magával, de ugye amikor az ember anya lesz, akkor már vannak anyai ösztönei, másképp látja a dolgokat, így visszatekintve a jelenlegi önmagát helyezi a régi helyére, persze, hogy másképp döntene, nade akkor más helyzet is volt.
2009. okt. 26. 15:21
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem "sértődtem" meg, nem baj, hogy nem egyezik a véleményetek az enyémmel, nekem csak a kioktatás, a lenéző válaszok a bajom. Ne ítélkezz, ne ítélkezz: itt soha senki nem szokott ítélkezni? Enyhe képmuatatást érzek... És szerintetek az állásfoglalás ítélezés??
2009. okt. 26. 15:22
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Valaki megnézette veled a Néma sikoly cimű filmet?Mert azután szoktak az okos kislányok így nyilatkozni!Úgy gondolod poénból mennek nők ezrei abortuszra?Hát nem!Azért mert "muszály"!Nekem nem volt abortuszom,remélem nem is lesz,de műtöttek már elhalt baba miat.Nem sétagalopp egyik sem,fájdalmas mind lelkileg,mind testileg.Majd akkor mond,hogy soha nem lesz abortuszod,ha 80 évesen a dédunokáddal beszélgetsz.Nem tudhatod mit hoz a sors,a szüleid nem lesznek örökké.
2009. okt. 26. 18:50
 27/27 A kérdező kommentje:

Kösz az utolsó "nagyon kedves" választ, de ha már így kioktatsz: a muszáj pontos 'j'. ;)

Felejtsétek el a kérdést! Kösz.

2009. okt. 27. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!