Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lesz a gyed/gyes után...

Hogyan lesz a gyed/gyes után munkánk?

Figyelt kérdés

A régi helyemre nem akarnak visszavenni.

Nagyon félek, hogy hova fogok kelleni majd, felvesznek-e egyáltalán valahova kisgyerekesként, protekció nélkül.

Nektek mik a tapasztalataitok?

Hogyan csináljam majd?

2009. okt. 26. 12:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Én még előtte vagyok a dolognak, eddig nem mutatták jelét annak, hogy ne vennének vissza. A fejemben viszont már megfordult a gondolat, egyelőre nem tudom, hogy mit tennék.
2009. okt. 26. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Látod ez jó kérdés. Én a munkahelyemről leszámoltam, mert lejárt a szerződésem mikor 4 hónapos voltam, nem tudom hova fogok elmenni dolgozni. Ráadásul műszakoztam is, amit már gyerek mellett marhára nem fogok bírni.
2009. okt. 26. 13:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem sem fognak valószínű,visszavenni,de én nem aggódom ilyenen.Időben elkezdek önéletrajzokat küldözgetni és meglátjuk,hogy mi lesz...Én mindig optimistán látom a dolgokat,ha más nem elmegyek eladónak.(sosem voltam protekciós sehol és munkanélkülin sem voltam még sosem 1 napot sem).Amúgy meg megyek tavasszal angolra.Remélem sikerül legalább az alapfokú c nyelvizsga,mert amit kinéztem tanfolyam ahhoz is kell,meg amúgy sem árt.Jövő ősszel megy a gyerek bölcsibe én meg tanfolyamra,télen meg elkezdek valahol dolgozni. Gyed/gyes mellett féláron van a tanfolyam és lehet részletben fizetni,de még nem döntöttem el,hogy melyikre megyek.Amúgy az angol is ilyen.
2009. okt. 26. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!