Császárra szült anyukák! Mennyi idő telt el a következő terhességetekig? Van itt olyan anyuka aki hamarabb esett teherbe 1 évnél? Hogy szültél simán vagy megint császárral?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 09:47
1/4 anonim válasza:
Szia! Én 2008 június elején szültem, most megint babás vagyok, és 2010 május végére vagyok kiírva, vagyis majdnem két év lesz a két szülés között. Nekem anno a doki megmondta, hogy mivel császárral szültem, a második szülésemig (tehát nem a teherbeesésig) két évet várjak mindenképpen! Azt is mondta, hogy ha kicsit korábban esnék teherbe, az sem tragédia, de akkor sokkal jobban kell vigyázni, mert a méh falának két évre van szüksége a regenerálódáshoz, és ha ez nincs meg, nagyon elvékonyodhat a vágásnál, és az elég nagy baj. Most, hogy jön a tesó, azt mondta a doki, alapvetően császárra készüljek, de ha minden feltétel adott, akkor megpróbálhatjuk a természetes szülést is, viszont ez majd csak a végén fog kiderülni. 10 hetes km
2/4 anonim válasza:
Az én fiam is császárral született 3 éve. Most várjuk a második babát május elejére. A dokim azt mondta nagyobb az esélye a császárnak mint annál aki természetes úton szülte az elsőt. De ha megindul a szülés és természetes módján megy, gond nélkül, akkor lehet rendes szülés is.
Ez majd akkor derül ki, mindenesetre jó lenne ha nem kellene megint felvágni a hasamat és a méhemet. Reménykedem!
12 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Nekem 9 hónapos volt a "nagyfiam" amikor megfogant a pici. Semmi gondom nem volt végig az egész terhesség alatt. Igaz a második babám is így császárral született.
4/4 anonim válasza:
A kisfiam most 18hónapos én nov.8ra vagyok kiirva.Problémamentes volt a terhességem,az orvosom azt mondta császárra készüljek,de ha beindul a szülés megprobáljuk simán de bármi adódik azonnal műtét.2hét mulva legkésőbb kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!