Bocs a kérdésért, de a családon belül az egyik rokon kislánynak ma először megjött. 11 éves volt júniusban. Hát én meg se tudtam szólalni,mikor az anyukája mondta. Ilyen korán érnek a mai kislányok???????????????
Anyukák ti is jártatok így kislányotokkal? Mennyire gyakori ez? Mert a mi időnkben 13-14 évesen volt ez természetes.
(most ez nem kibeszélés-bár anoním az oldal, csak még nem térek magamhoz!!!)
Igen, létezik. Jómagam anno 13 éves voltam, lányomnak 11 és fél évesen jött meg az első menstruációja. Kicsit engem is meglepett, de ez van:)
2013. aug. 5. 17:37
2/33 anonim válasza:
Én 11 és fél éves voltam, amikor elöször megjött és NEM manapság, hanem ezelött 45 évvel.
2013. aug. 5. 17:40
3/33 anonim válasza:
12 éves voltam, amikor megjött, pedig nem vagyok "mai kislány", 30 éves leszek nemsokára. Korábban is érnek a mai fiatalok, és a 11 még nem is annyira extrém korai. Teljesen normális, ami történt vele.
2013. aug. 5. 17:40
4/33 anonim válasza:
34 éves vagyok, a 10. szülinapomon jött meg
a lányoméról még nem tudok nyilatkozni, még csak 4 éves
2013. aug. 5. 17:41
5/33 anonim válasza:
Én 36 éves vagyok, nekem anno 13 évesen és 4 hónaposan jtt meg, de én az osztályban az utolsók között voltam. A többség 11-12 évesen menstruált előszőr. Szóval én szerintem ez nem mai keletű.
De az tény, hogy egyre hamarabb érnek, ezért is van, hogy egyre hamarabb kezdenek el érdeklődni a szex iránt is, mert a hormonok beindulnak. Csak épp mentálisan vannak elmaradva. Úgy viszont szerintem nagyon. :(
2013. aug. 5. 17:45
6/33 anonim válasza:
Én is 11 voltam, most 31 vagyok.
2013. aug. 5. 17:47
7/33 anonim válasza:
Hát lehet kinevettek, de nekem 8 évesen jött meg. Minden előbb történt meg az életemben mint az átlag, most 22 évesen van 3 gyerekem.
2013. aug. 5. 17:50
8/33 anonim válasza:
Első vagyok, nálunk az osztályban egyetlen ember volt, akinek 10 évesen jött meg,a többinek 7-8. osztályban. A legkésőbb a barátnőmnek, 15 évesen.
2013. aug. 5. 17:53
9/33 anonim válasza:
Kapaszkodj meg! Még 9 éves kislány is menstruálhat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!