Szerintetek milyen keresztnév illik a Veres vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Lánynevekre vannak ötleteink: Jázmin, Maja, vagy Flóra, de fiúnevünk abszolút nincsen.2013. aug. 5. 17:27
11/15 A kérdező kommentje:
Ezek közül a Veres Bence nekem is eszembe jutott, de nagyon megegősnek ítéltük. Eddig a Nimród tetszik, csak az zavar, hogy nincs becézése. Max Manónak tudnám elképzelni.
2013. aug. 5. 23:24
12/15 anonim válasza:
Krisztián,Dániel,Dávid,Áron,Zalán,Kristóf,Olivér
Fanni,Réka,Vanessza :)
13/15 anonim válasza:
szia, a férjem Attila, a kisfiunkat Bálintnak hívják, szerintem mindkettő passzol a Vereshez :-)
14/15 anonim válasza:
Veres Ábel, Albert, Alex, Bence, Benedek, Ciprián, Csaba, Dániel, Elek, Endre, Ferenc, Flórián, Frigyes, Gerjén, György, Henrik, Imre, Jácint, Jeremiás, Kelemen, Kende, Lehel, Marcell, Noel, Norbert, Oleg, Pál, Péter, Róbert, Sándor, Sebestyén, Titusz, Valér, Xavér, Zoárd, Zoltán...
15/15 anonim válasza:
nekem tetszene ehhez a névhez:
Milán,Iván,Martin,Marcell,Gobert,Borisz,Nelzon,Benett,Brendon,Henrik,Patrik
melyik nevet választottátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!