Melyik nevet adjam a születendő kisfiamnak?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok mert 31 hetes a pocaklakóm de úgy igazán egyik név sem tetszik. Azért van pár ötletünk a férjemmel,szerintetek melyiket válasszuk?A családnév: Böröcki Márk,Máté,Ádám,Dávid,Marcell,Ábel ha esetleg lennének még ötleteitek nagyon megköszönnénk! Köszönöm előre is a választ!2013. aug. 3. 17:37
1/12 anonim válasza:
Szerintem legyen Viktor!
Üdv. egy Viktor :)
2/12 anonim válasza:
Ádám nekem kiesik mert nem lenne névnapi ünnepsége karácsony miatt.
Dávid szerintem egyre gyakoribb azért nem. Marcell.Ábel közül választanék, azt hiszem.
3/12 anonim válasza:
A Marcellt nagyon ritkán hallom, és szépen megy a vezetéknévhez is, én ezt választanám :) de mindegyik szép név! :) Nem jár rosszul egyikkel sem! :)
Esetleg: Gergő, Dániel, Roland, vagy Kristóf?
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Sajnos a Viktor nekem nem tetszik,a Marcell benne van a nagy esélyesek közt..azért még kíváncsi lennék pár válaszra!
2013. aug. 3. 18:04
5/12 anonim válasza:
Az én fiam Máté és a vezetéknév is hasonló, Bereczki :)
6/12 A kérdező kommentje:
Szép a Máté is :)Csak nem tudom valahogy nincs az az áttörés,egyik névben sem,hogy na ezzz nagyon tetszik. Köszi a választ!
2013. aug. 3. 19:33
8/12 anonim válasza:
A Máté tetszik nekem azok közül, amiket írtál. Böröcki Ábris, Böröcki Márton, Böröcki Lóránd?
9/12 anonim válasza:
Az én kisfiam Marcell:) Egyik barátnőmé Milán,másiké Bálint:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!