Hol lehet kapni v. rendelni jó minőségű, nagy méretű (95 D, E) melltartót? Olyanra gondolok aminek a pántja nem csúszik a nyakamba ha lehajolok és nem buggyan ki belőle a cici?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 08:41
1/5 anonim válasza:
Triumph. Nekem is nagy mellem van, és csak ilyen melltartót hordok. Drága, de nagyon jó! Ha a méret el van találva nem buggyanik ki belőle.
2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen a méretem, én a Skálában veszem. Nem tudom hol laksz, van-e a közeledben Skála.
3/5 anonim válasza:
20:50-es vagyok: Skálában két-háromezer forinttal olcsóbb mint márkaboltokban a Triumph
4/5 anonim válasza:
Én sok nagyon jó minőségű melltartót vettem már használtan a Tesz-Vesz-en vagy a Vaterán!!
Nagy méretválaszték van, lényegesen olcsóbb mint bármelyik üzletben amit veszel!! Külföldi (nagyrészt angol márkák)! Én még egyszer sem csalódtam, vannak akik kimondottan fehérnemű eladással foglalkoznak és megbízható eladók! 4-5db-val szoktam venni, szép újszerű darabokat! Bátran merem ajánlani!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megnézem majd a Skálában is, ez eszembe sem jutott volna!
2009. okt. 26. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!