Bébé Confort Iseos vagy Bébé Confort Axiss autós ülés?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van ezekkel az ülésekkel?2009. okt. 24. 16:39
1/10 anonim válasza:
Mi Axisst vettünk(narancssárgát),és imádjuk.Az,h a babát kényelmesen bele tudjuk tenni,minden pénzt megér.Eléggé dönthető is,nagyon jókat alszik benne.A tesztjei is jók,szval számunkra teli találat volt,és maximálisan elégedettek vagyunk.
2/10 A kérdező kommentje:
Koszi. En is pont ezek miatt gondolkodom inkabb az Axissban. Az Iseos-nak eleg sokaig kell tekergetni a gombjat, hogy hatradoljon az ules. Viszont az valahogy szelesebb. Viszont vegre hallok tapasztalatot. :o)
Mar kezdtem aggodni, hogy senki nem veszi ezeket a markakat.
2009. okt. 24. 21:43
3/10 anonim válasza:
Első vagyok.Elég drága ülés,sztem azért nem veszik meg sokan.De hát a minőségnek ára van.
4/10 anonim válasza:
Nekünk Bébé Confort Iseos Isofix ülésünk van, a számunkra kényelmes kifordítható ülés helyett inkább a biztonságosat választottuk. Nagyon meg vagyunk vele elégedve, már lassan 10 hónapja használjuk. Ha van pénzed az Axiss-ra, akkor fontold meg ezt is, mert szerintem a gyermekedet biztonságban tudni sokkal fontosabb, mint hogy neked nem kell kotorásznod a gyerekeddel, ha az ülésbe bele szeretnéd helyezni.
5/10 A kérdező kommentje:
Az Axiss-nak van Adac ertekelese, ahol jo minositest kapott. Az Iseos-nak nincs ilyen ertekelese. Szerintem mindketto nagyon biztonsagos, ezert nem tudok donteni. :o)
Kedves Iseos hasznalo! Te mennyire tudod menet kozben tekergetni azt a gombot, hogy hatradoljon az ules? Csak mert ez az egy visszatarto ero van. Az Axiss-nal ez egy mozdulat. Es hat vezetes kozben nem mindegy.
Koszi neked is!!!
2009. okt. 26. 10:31
6/10 anonim válasza:
Vezetés közben nem szoktam tekergetni, mert a baba hátul ül, de az biztos, hogy ha az anyósülésen ülök, elég körülményes a hátradöntés. Megoldható, de akkor is nehézkes. A "satuba fogást" meg már akkor elintézem, mikor beültetem a kisfiamat, így azzal nem szenvedek.
7/10 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok(az Axiss párti).Mi sem találtunk az Iseos-ról értékelést(az én fiam is kb.10 hónapja használja).Ami nekem aggályos volt(az Iseosnál),ha mikor beleültettük a babát,és "besatuztuk"a férjem simán meg mozgatta az oldalakat.Kérdeztük a Brendonban(ott vettük)az eladótól,h mi van akkor,ha ütközésnél a szárnyak mozognak-mivel ő nem mondhat negatív véleményt-mosolyogva felhúzta a vállát,és megmutatta az Axisst.És sztem a kérdező a vezetés közbeni fekvőhelyzetbe állítást úgy értette,h mondjuk piros lámpánál megáll,és látja,h elaludt a baba,akkor meg tudja-e dönteni az ülést?A válaszom igen,de kell hozzá erő,mert egy kézzel kell emelni az ülést a babával együtt.Ettől függetlenül kivitelezhető a dolog.A fiam 12 kg,és megoldható.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Kozben az Iseos lett, apa leszavazta az Axisst. En is megkerdeztem a "lifego" fejreszrol az eladot. O azt mondta, hogy nincs hatassal a biztonsagra, azaz ugyanolyan biztonsagos.
2009. okt. 29. 15:01
9/10 anonim válasza:
bevált az ülés? mert én is iseos-t vennék. köszi! :)
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ülés, csak ajánlani tudom. Viszont arra ne számíts, hogy menet közben dontod az ülést. Lehetetlen. De ezzel együtt lehet elni. Azóta mar a 2. Babank is ilyenben utazik.
2012. máj. 30. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!