Régen jó volt a hungarocelles autós ülés, most már miért nem? Régen sem volt több baleset miatta. Olvasom itt az egyik kérdést, ilyet kaptak és nem merik használni, nem is tudja, hogy lehet-e.
Most is minden ülés hordozó a huzat alatt hungarocel! Az fogja fel, tompítja a legjobban az ütközést.
A lényeg hogy szabvány ülés legyen, ne büntessen meg a rendőr, és ki milyet engedhet meg magának olyat vesz.
Mi is mostanában készülünk ülést venni, és teljesen ki vagyok akadva. Természetesen mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének, de azért van egy határ. Nagy igazság ami az egyik előző válaszoló írt, hogy régen nem volt gyerekülés sem, és úgy is jó volt. Amikor felfedeztem, hogy majd mindegyik gyerekülés hungarocelles, elképedtem. Azóta még nem nehezebb a választás.
De az a legjobb, hogy az eladónő meg sem hallja a kérdéseimet, rögtön a 80-90 ezres gyerekülést ajánlja, mondván az a legjobb. Meg is venném, ha futná rá... De így?
(Nem egyszerű. De ha én kapnék, tuti használnám. Az nem baj, ha kopott, csak sérült ne legyen.)
Régen nem volt ennyiféle gyerekülés, nem volt ennyi baleset sem, de ne felejtsétek el, hogy nem volt ennyi autó sem!
Nem azt mondom, hogy a legdrágábbat kell megvenni, de ne is a legutolsó gagyi bevizsgálatlan vackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!