Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki 23 vagy...

Van olyan nő, aki 23 vagy fiatalabb és már van (tervezett! ) gyereke?

Figyelt kérdés

Olyan nőkre vagyok pontosabban kíváncsi, akik

-tervezték

-van férje/élettársa (stabil kapcsolatban született a gyerek)

-a párja nem idősebb nála 6,7 évnél

-és nem roma

2013. júl. 30. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok,férjem 26,3hos a babánk,3éve vagyunk házasok,nem vagyunk romák :)
2013. júl. 30. 21:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezek közül mindegyik szempont illik ránk, illetve majdnem - a férjem 13 évvel idősebb nálam.

Szerencsés vagyok, 21 évesen szülhettem, megvolt a munkaviszonyom, szakmá(i)m, GYED után visszavárnak, és van egy közös lakásunk, a férjemnek autója. :)

2013. júl. 30. 21:56
 13/17 anonim ***** válasza:
23 évesen szültem,a férjem 29 volt és akkor már 7éve együtt voltunk. Nem vagyunk romák. Terveztük a babát és kistesót is szeretnénk a most 10 hónapos lányomnak. :-) Elvileg az én wunkahelyem is visszavár. Nálatok mi a helyzet? Szeretnétek babát csak nem mertek belevágni? Ha mind ketten akarjátok és van stabil munkahely,akkor vágjatok bele.
2013. júl. 30. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:

szia! Ránk csak az nem vonatkozik,hogy pont ekkora terveztük

21 voltam mikor született a fiunk,1-2 évvel későbbre terveztük.Polgárilag házasok voltunk,templomi jövő nyáron lesz.Párom 20 volt mikor a fiunk született.Nem vagyunk romák egyátalán.Párommal mindketten tanultunk és dolgoztunk mellette,én idén végzem.Fiunk semmiben sem szenved hiányt saját lakásunk van és autónk.Mi tartjuk el magunkat. 23L

2013. júl. 30. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Kisfiam masfel eves, 21 multam par nappal amikor megszuletett. A parom 7 evvel idosebb nalam, akkor o 28 volt. 5 eve voltunk egyutt akkor. Kimondottan nem terveztuk, csak abbahagytuk a vedekezest, ugy voltunk vele, ha becsuszik hat jojjon, de ha nem sikerul akkor se esunk ketsegbe. es azalatt a 3 alkalom alatt uton is volt mar a baby. Van autonk, van egy kis hazunk, a fiunk semmiben sem szenved hianyt.
2013. júl. 31. 10:06
 16/17 A kérdező kommentje:
10-es nem kötekedésből tettem fel a kérdést csak kíváncsi voltam mennyire gyakori ilyen fiatalon a családvállalás.:) Én is örülnék, ha ebben a korban gyerekem lehetne már, de nekem az esküvőre sincs jelenleg pénzem és munkanélküliek vagyunk. Elsőnek próbáltam magam nyugtatni, hogy más fiatal sincs jó helyzetben és mások sem tehetik meg, de ezek szerint nem így van ettől függetlenül örülök és remélem nekünk is minél hamarabb rendeződnek a dolgok. Sok boldogságot!:)
2013. júl. 31. 10:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezen ne izgulj! Mi nekünk sem segített senki! Így vidékről pestre költöztünk,hogy legyen pénzük! Ezek után volt lagzi és utána gyerek! Mindent magunknak teremtettünk meg,csak hamar kezdtük!
2013. júl. 31. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!